Nestao paket

Autor Stepa, Kolovoz 27, 2014, 08:15:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

Prijatelj mi ostavio paket sa glavinjarama i dr.varalicama u Osijeku kojem se izgubio svaki trag.
TRAŽI SE
Za sve informacije i obavijestiti slijedi nagrada
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Iz pouzdanih izvora znam da je jučer u ranim jutarnjim satima krenio put Oahovice....i tad mu se gubi svaki trag. U potragu je uključena i Gorska služba spašavaanja te mnogobrojni dragovoljci....više u večernjem dnevniku..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Joj sad već vidim  :006: za poštara iz Or...........  :uf:

Stepa

Krasno je krenuo :angry5: Beograd-Zagreb-Osijek -????Orahovica  :violent1: :violent1:
Tamo ima samo jedan diler :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: koji je kratak  sa sredstvima kapitalnih ulaganja stoga me ne bi čudilo da osvene u Moja nova kupovina :uf: :uf: :uf: :uf: :eek:
Čini mi se da će biti :oussama-bin-laden: :oussama-bin-laden: :oussama-bin-laden: :oussama-bin-laden:

rj

da ne laćariš onog u BG ? ?

nema paketa .....
nema plaćanja.....

:rofl2:  :stripii:  :red-card:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Stepa

Citat: rj  u Kolovoz 27, 2014, 12:40:25

nema paketa .....
nema plaćanja.....

:BangHead: :BangHead: Platio unapred zato i drečim :pirate: :pirate: :oussama-bin-laden:

maverick

Slaven je i sad bio...ode za Orahovicu...pitam gdje su glavinjare....ostavio ti je samo osmijeh  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Izazivam ga na dvoboj Ubiće ga Stepa kao zeca :stripii: :stripii: :stripii: :oussama-bin-laden: :oussama-bin-laden:

rj

Citat: Stepa  u Kolovoz 27, 2014, 15:06:06
Citat: rj  u Kolovoz 27, 2014, 12:40:25

nema paketa .....
nema plaćanja.....

:BangHead: :BangHead: Platio unapred zato i drečim :pirate: :pirate: :oussama-bin-laden:

onda si popušio foru  :rofl2: :rofl2:  :thefinger:

maverick

Ja ne znam kume zasto on kmeči...drugari jedan drugom kupuju poklone...a Slavenu bas glavinjare trebaju  :stripii:

rj

još nisam skonto šta će stepi glavinjare  :sha: sa čim ih misli prezentirat  :sad4:

maverick

Pa sad ...s Slavenovim priborom... :stripii:

Stepa

Već me zapalio za mrezice jig udice i još ga trebam na komenciju uzet :violent1: :violent1:
Cd br32  :pirate: :pirate: :clap2: :stripii:

Slaven

U totalnoj sam gužvi da se ne stignem ni javit na forum, sad sam stigo, hebu me pumpice i rezervari. Što se tiče glavinjara jedini je problem u tome što su dosta teške i što će zapinjat, ali nije me briga ne koštaju skoro ništa :stripii: biće dobre za panjeve :rofl2: :rofl2: čuo sam danas da je smuđ u panjevima

Slaven

a gle idem i na tu kartu da se ne sretnem sa Stepom na Dunavu dok on ne zaboravi na njih :stripii: :stripii: