Recepti

Autor Kugla, Studeni 16, 2012, 21:14:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Hvala Tony, a bilo je to davno a Niko samo vikao kako je dobar al ljut čobanac  ;D

Mornar Popaj

I ja sam također, kao i velika većina pecaroša veliki gurman. Međutim, kako sam po struci hotelijer uz hranu nastojim spojiti i vrhunsko vino, kad god se spoje prilike i mogućnosti. Pustit ću nekoliko slika, da vidite koje specijalitete prakticiram sa svojim društvom. Poanta cijele priče je, da klopa bude ukusna, cuga ladna, a društvo ugodno...

Fiš paprikaš iz čamca

Grah obavezno sa dimljenim buncekom

Kuhani kukuruz ( za šarane ) u kombinaciji sa raznim mesom ( tele, srna, zec, patka ) ispod peke

gosti se samo čude...pa ostanu čudni

Perkelt od divljeg zeca kojeg zatepem sa autom, pa da se ne baci

Čobanac sa malo ovčetine  i divljači

Pečene uklije i bandari, preliveni maslinovim uljem i češnjakom

Pohana štuka ili fiš paprikaš sa obale ( ovisi šta ko prije upeca )

Naravno babuške sa rašlji i pečena slanina

Dunavske deverike i krupatice, prelivene sokom od slanine hehe

Asa iz rukava čuvam za trenutke kad idem solo

A ako se iznenada se probudi glad, redenik kobaje i slanine na naglo je spreman

Eto, tako to mi radimo, nije bog zna šta, ali meni je najbolje...
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Greys

Ooooooopa, mnogo doooobra kolekcija  :occasion14:

Juzba

Jergo, Jergo pa ja neznam da ti je to pomalo i struka.........dolazit ćemo češće u Štitar kao slučajno :hello2: :toothy2:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Mornar Popaj

Dobrodošli ste uvijek, samo slučajno ponesite bocu vina ili par piva. Javiću ti kad će biti otvorenje ribičkog doma, mislim da ćemo nešto okrenuti na ražnju...
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Kugla

Jergo mi ko da smo u rodu heheheeh svaka čast! :occasion14:

Retfalački mačak

Po temama mi se sviđate kao društvo.  :hello2:

dus

prvi put sam probao i ispalo je više od odlično! ali sam morao malo duže peć , sa foliom 45 min na 200°c pa još 20 min bez folije dok se nezapeće!

Kugla

Mmmmm mljac, ma ne možeš pogriješiti uvijek je dobro!  :occasion14:

miha

pazi kombinaciju čovjek je mislio na sve riba .svinjetina .krumpir .luk .limun svi su zadovoljeni za svakog po nešto bravo :hello2:

dus

bome tepsija prazna , ni moća nije ostala ! to mi je draže vidit nego išta  !   :hello2:  još sam malo prije rerne nasipao vina i vode, po  1 deci , pa kad je slanina i ostalo pustilo tečnost!  sve su polizali!  :hello2: 

Kugla

Već prazna, a ja reko da navratim  :icon_thumright:

dus

navrati  ostalo je slanine a ima i piva !

Greys

Duš, to je prava klopa za petak  :icon_biggrin:

Darko

e moj dus , ja sam mislio da smo lege :pottytrain2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.