izrada silikonskih varalica

Autor Darko, Prosinac 06, 2012, 23:13:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vatrogasac

No sta nisi doso po onaj moj kalup da izlijes 2-3 cisto da vidis kako rade?

maverick

Citat: No  u Lipanj 29, 2015, 06:32:05
ja sam za komp polupismen. onako kako sam prije stavio sliku sad ne mogu. nema onog add to post. jel može netko tko zna objasnit nama polupismenima kako se sad postavljaju slike.  :sha:

Umjesto add post....zaplaviš onaj dio koji počinje s img...i kopiras te zalijepis dole u dio gdje pišeše poruku
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Hudini

Staklarski silikon ili plastisol? Jer probao tko sa kućnom verzijom, neke eko s obzirom da plastisol nije eko?

DOK

No - za početak to izgleda sasvim OK, na vodu s njima !

Hudini - materijal koji je lolega No koristio je "eko" koliko i djecja duda ilk flaša od Jane, dakle nije svaki plastisol loš !  U uporabnom smslu - kudkamo je bolji od sanitarnog silikona, samo je dostupnost problem - al i to nije nerjesivo !

No

:hello2: stigao ja u klub.kad sam uhvatio prvog prolomio se urlik do neba. sedam komada,  jesu kilaši al vesele s posebnim razlogom, bilo još udaraca.  uglavnom ovaj veliki ljulja kao vobler namijenjen je somu koji sinoć nije radio, drugi i treći po veličini upisani sviđa mi se rad.   ovaj tokareni nisam  koristio i nije upisan jer mi se nije svidio rad, al sam ga na kraju prekrojio škarama i sad radi kao cura i zadovoljan sam). sve skupa ima tu još posla i prostora za napredovanje.   stvarno sam radostan.   silikon je iz DOK -ove kuhinje   :ok:

vatrogasac

No

Hudini

Kova tko radi silikonce od takve bioplastice?

Dok- isprika na nedovoljnom poznavanju plastisola.

kova

Mozda svi, koji naglashavaju da je ekoloshki ;)  pogledaj i gornji link iznad slike. 
provereno je da su komponente 80 % iz konditorske sfere.
:glasses9:

rj

ja kod nas još nisam naišao na biorazgradivi plastisol nalazio sam svoje shedove posle god. dana posle kidanja samo ružno izgleda ...smanji se i otvrdne ali je i dalje prepoznatljiv  :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Brk

Sanitarni silikon.
Kak vam se čini rad?

Meni najljepše radi na glavama od 3 do 10 gr.. složil sam ga za sporo povlačenje.. ribolov smuđa u kontratoku uz obalu, štuke.. dečki koji love samnom več su se natukli smuđeva na njega, pala je i jedna štuja.. klen.. bolen..

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Kolega ako tako radi u mirnoj vodi a kažeš sanitarni silikon ODLIČNO,ulov neće izostati  :notworthy:
Sama izrada i konstruiranje vlastite varalice donosi posebne gušte i zadovoljstvo a još će biti bolje kad nam okačiš prvu fotku sa ulovom  :occasion14: :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu