izrada silikonskih varalica

Autor Darko, Prosinac 06, 2012, 23:13:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

:hi: čuj ti si neka druga priča,profi i prvoligaš a ja sam amater i meni je to dio ribolovne izmaglice koji mi daje poveznicu s vodom i kad nisam na vodi tako da ne očekujem da je ovo "nešto" nego samo interesantna mogućnost koja me zabavila u određenom trenu. tako sam radio bućke čamac,stolicu,hranilice,nosače i sve što je vezano uz ribolov. ajde kad si se već javio da se dogovorimo da dođem do tebe da mi naliješ par komada ili mi prodaš litru dvije plastisola a ak je model ok rado ti ga prepustim bez ikakvih obaveza. o kakva bi to radost  bila ulovit smuđa na svoju kreaciju a  ja se nadam da ću jednom ući u taj klub.  :icon_thumright:   

DOK

Nije problem, svrati jednom i dobit ćeš osnovne poduke o tome i nesto materijala, testiraj, lovi i uživaj u svom projektu - nema nista ljepse.

rj

Citat: No  u Travanj 04, 2015, 21:23:03
evo se ija malo igram.ovo je kalup mog modela silikonca isprintan na 3D-PRINTER.kad bude  plastisola biće proba.

vidim da ti je alat napravljen za izradu uljevanjem
sama konstrukcija repnog djela pravit će ti problem.... pre tanak je
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

No

Citat: DOK  u Travanj 06, 2015, 21:55:53
Nije problem, svrati jednom i dobit ćeš osnovne poduke o tome i nesto materijala, testiraj, lovi i uživaj u svom projektu - nema nista ljepse.

:hi:maestro svaka čast, idem danas na vodu ostajem do subote javit ću se vjerovatno idući tjedan pa kad budeš imao vrijeme za mene vidimo se  :bye:

No

vidim da ti je alat napravljen za izradu uljevanjem
sama konstrukcija repnog djela pravit će ti problem.... pre tanak je
[/quote]                     e da si ti bliže, navratio bi ja i pitao  za savjet prije izrade,a sad ovko je kako je.  :icon_thumright:

rj

da bi masa ušla u tanak rep morat češ ju brizgat ...to znaći malo korigirat uljevni kanal i nabavit brizgalicu (ručnu) kad budeš išao kod Doka navrati da vidimo šta se da napravit
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

No

No

nešto volje , malo drveta, brusilica i evo modela.  još ovo,ono, i ono i ono i ovo i evo silikonskih ribica. ma jednostavno    nema šta, al neka i putovanje raduje. ako stignem u klub onih koji pecaju na svoje mamce zaboravit će se ponešto  al radost će ostat. evo ja još uvijek putujem  i put me iznimno raduje.   :takoje:

vatrogasac

YUGO BOSS

No pa ti nisi amater uopste :)
Dobro deluju od cega planiras kalupe i sa cime ces da radis silikon ili plastisol?

No

ma amater sam totalni, s pokojom idejom. kako će se razvit vidjet ćemo. kalupi-gips (zubarski), silikon od maestra DOK-a

No

http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=08354073226487777295.jp evo ja još putujem u klub. sutra test. ako čujete nekontrolirani urlik ne bojte se, ne zovite hitnu.  to sam ja.  ulovio sam na svoju gumu   :uf:

vatrogasac

Jel to samo ja nevidim sliku na tapatalku ili jos netko

No

ja sam za komp polupismen. onako kako sam prije stavio sliku sad ne mogu. nema onog add to post. jel može netko tko zna objasnit nama polupismenima kako se sad postavljaju slike.  :sha:

pajdo77

Ti si za mene bog informatike. Ja ne znam ni prebaciti sliku na komp,nema tu nigdje REC ili PLAY ko na video rekorderu :stripii: