izrada silikonskih varalica

Autor Darko, Prosinac 06, 2012, 23:13:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Batica

Zlo, kao su dobro uradjene.
Za vertikalu bruka.

Kugla

Mislim da Kićo ima neku informaciju da je neki majstor iz Poljske, ako sam dobro vidio na facebboku

Mariorhr

Kugla miša mu ljubim pa piše u prethodnim postovima da je majstor iz Poljske  :uf:

Kugla

Jel piše ajde neka, al ne piše da naš Kićo ima neku info vezano za to, šta me odmah hebeš  :veryangry:

mata postar

ovo sa zadnje slike, pomislih da su pravi  :eek:

joker

al bas su stvarno bolesno napravljeni.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

joker

jadan covijek napali ga sa svih strana svijeta bas cito malo na faceboku.kaze da ce se moci kupiti na nekom poljskom web shopu mozda vec i ovaj mjesec al ce biti jako male kolicine jel je 100% rucni rad.

pajdo77

Brzo će on ako ga krene posao (daj Bože) početi to pomalo povećavati i krenuti u neku ozbiljniju proizvodnju. Kako je završio na našem forumu tako je sigurno podjeljena slika na tko zna koliko njih i ako se varalica pokaže lovnom(valjda je dovoljno testirana) neće ovako moći namiriti tržište. Ako krene u masovnu proizvodnju bit će lakše dostupne i jeftinije.

Brk

Kod mene se situacija zahuktava.. kroz par mjeseci.. svašta novog je nastalo

Mojim smukijima pašu ovakvi dekori..

Malo po malo.. i više ne kupujem silikonce.. čak več mi sad fali kutija za njih  :stripii:

Sve sanitarni.. riješio sam konstrukcijski da mi sve radi kak sam htio.. nikakva omekšavanja.. lovim na rijeci i meni taj sanitarni čak.. bolje igra.. među njima je jedan model koji proradi več i na 3 grama.. ja sretan !!

joker

dany ovo super izgleda i sta ti vise treba a zadovoljstvo ti je sto hvatas na svoje uradke.i sam bi si pravio al jbg neznam otkud da krenem.al imam jednog kolegu koji je jako caknut po tom pitanju za napraviti drveni model pa ga poslje prenesti u kalup ali pretapa silikonce al sta napravi silikonca da ga imaju ovi sto se bave kao npr Dok ajooj taj bi im cuda napravio.negdje prije sam bio kod njega u podrumu pa ima preko 50 svojih modela varalica koje je napravio iz glave ma kazem lud je sto se tog tice.

No

lijepo to izgleda i ako kažeš da je dobro onda i ne možeš nego bit sretan.
kreativnost je nešto što najlakše popuni ljudsko srce i dušu,uđe u sve pore i potiče osjećaje zadovoljstva i sreće.
tko god je lovio na svoje mamce poznaje tu slast.
majstore samo naprijed.vjeruj da mi je drago što si objavio svoje radove i čestitam.
slobodno stavi još koju sliku.

Brk

Ovakve si radim za prijelaz dan u noć.. sumrak.. a i kad je smuki agresivan, kad radi..
Fluo žuta.. detalj na repu.. bijela osnova... obožavam taj dekor.

bb