izrada silikonskih varalica

Autor Darko, Prosinac 06, 2012, 23:13:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

MIF

Sve nesto bice,budem,kad budem...
Josipe cccc...kud ga povede u ribe.. :stripii: :stripii: :stripii:

Darko

Citat: maverick  u Studeni 24, 2014, 21:34:23
Sam se vi sprdajte...bice za deset dana...ajd daj dva komada... :stripii:

šta 2 , daj 22  :uf:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

rj

kad se sjetim koliko je bio ponosan na red arkicu  :rofl2: dok mu ju som nije zakuco   :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

:stripii: Kud se toga sad sjeti....ja za vikend očekujem prve ulove na gumu ako rj bude htio pomoci pri ljavanju  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Susjed ne daj se smesti, samo lijevaj i te kako ih Zrinko zove Topalović dekore, ti su najbolji  :clap2:
Ja ću biti zadovoljan sa 2, a ne ko Mif vida ga odma 22, ne može susjed toliko da pravi, prestati će pecati.

rj

Citat: maverick  u Studeni 24, 2014, 21:55:52
:stripii: Kud se toga sad sjeti....ja za vikend očekujem prve ulove na gumu ako rj bude htio pomoci pri ljavanju  :uf:

znaš da je cjena ulaska u radionicu pelinkovac  :takoje:
p.s. ne unučić već L

maverick

Toliko imam u sebi...sam bocu pripremi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIF

Ma nije za mene problem,sa 2 cu pomest ovo malo nasih smudjeva.. :icon_king:

Kugla

Mif pa vidiš da nas susjed ne doživljava, izgleda da će biti skupa ta guma  :uf:

Darko

šta skupa , bit će najskuplja  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

A biće valjda koja za testiranje  :hello2: :toothy9:

maverick

Jok...ni jedna...u izradu sveukupno ide limitirana serija od 30 komada  :stripii:

rj

MIF

Uf,al ga nisko zavuce crni Josipe..
Dje ce ti dusa..

Alija

...ako trebate nekog da stvarno testira,mogu preporučiti njih nekoliko ...imaju provjerene pozicije  :icon_biggrin:
Neke pozicije su čak pogodne za testiranje kako reagiraju samo veliki preko 5-6 kg .
Ili da stvarno date mifu par komada ....jer se on ionako floki na te pozicije !! :book1: