izrada silikonskih varalica

Autor Darko, Prosinac 06, 2012, 23:13:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Više ne...sad je malo dorađen i ide sutra opet na doradu..pa cemo imati neki šed koji cemo  nazvati UGLY, pošto ga je Grof prekrstio prvi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: Lomnica_city  u Studeni 24, 2014, 17:28:36
Zasto ovako debeli kalupi, nisu li tanji bolji da se brze ohlade a samim tim i sedovi stegnu brzi i mozes da ih vadis brze (koliko se uopste steze sed od plastisola)?

tanak kalup se puno brže ugrije i postigne relativno visoku temperaturu samim tim i shed se duže hladi ...debel alat nikad nemože doć u fazu "pregrijavanja"
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Ne znaju oni kume sta je "debel alat"  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

naulji (silikonsko ulje) hladan kalup i nema problema

Mariorhr

Ni ne izgleda to toliko loše  :clap2:...tijelo nek bude deblje nema veze,ima lovnih guma s debelim tijelom jedino po meni doradit malo sam rep i dodat još koju grbu prije repa i da vidiš rad hehehe

rj

jako je teško dorađivat gotov alat

Kugla

Susjed odlično, ništa ne dorađuj, baš dobro izgledaju, naravno pripremi koji za probu!  :ok: :occasion14:

umpahpah

Citat: maverick  u Studeni 24, 2014, 14:28:31
Izašli i prvi M A V E R I C K ŠEDOVI  iz kalupa... :stripii: sad moram još kod kuma na dodatne instrukcije  :ok:

pa sta vam je svima sa tim Topalović dekorima????    :toothy9: :toothy9: :toothy9:

rj

ovo je izgorilo ostali samo dugmići  :BangHead:  :rofl2:

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

TonyC

maverick

Sam se vi sprdajte...bice za deset dana...ajd daj dva komada... :stripii:

ps

Evo malo mojih silikona, jedino što ih je izradio Dok :rofl2:

MIF

Bice,nego
..kod mene ih zovu zagorenci...
Bosanac...jel ima tu unutra i kumovog silikona...onako.
za smek mislim..

maverick

Kalup sam kupio za sitan novac od kolege, malo doradio...testirao i bice naliveno nesto onako za mene...cisto da se isprdam s ovim sto me zezaju kad budem lovio...odlucio sam se na ovaj potez jer sam provalio foru s unosenjem atraktora tokom izrade...pa kontam kako ce ekipa gledati iz prvog reda sta je riječna riba smuđ  :stripii: