Mann's silikonci

Autor Darko, Prosinac 06, 2012, 23:17:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Ako uvoznik nije raspolozen za prodaju van prodavnice, cimaj neku prodavnicu, nek pita Vida naseg zajednickog druga Mareta Rezaca da preko njega ide to, pa posle kad dolazite opet na Dunav nekako ce da se isporuci, mislim da si pomenuo negde dolazak u septembru/oktobru...

Greys

Upravo sam se sa Vidom i dogovarao  :icon_thumright:

Greys

Također jedna specifična guma, sasvim drugačije vibre od EL&PI, ili Orke kod shad oblika, koju volem

twister011

Jos jednom, za "pitomu" vodu, a i za vertikalu ovo je Nr1. Boje, guma, rad.......sve je apsolutno savrseno :icon_thumright:

Lomnica_city

Nije im toliko razlicita vibra od Orke, stvar je u stomaku zbog kog Mann's onda gega celo telo, Orka bas i ne toliko, ali u nedostatku Orka seda malo rada makazama bi napravilo vrlo slicnu vibru...

Boje su ekstra, mada je meni sartrez najlovniji i danju i nocu, dok na crveno-zute nisam dobijao ribu, a sartrez sa crvenim ledjima kod nas nisam ni video nikad, pa ni probao, ali zato dekor pesa...

Meni je mnogo gotivan Kipper shad, sa kanalicem kroz telo koji ovi sa Dunava misle da sluzi za ampulu, mada je prvobitna zamisao bila da se provuce sajlica i kod usta poveze sa dzig glavom, taj sed ima saaaavrseno okruglu papucicu, u vecim duzinama i rebro, za jezero ubica...
Ali na zalost kod nas nema nigde doticnog, na netu poneki nemacki sajt izbaci koji link, uglavnom se ne isplati uzimati jer na kesu od 1,5€ dodje jos skoro duplo toliko postarine (bas da se uzme 10+ kesa), celog jednog sam uzeo nekom tipu iz D.Milanovca u trampi nekoj pa ga samo gledam...

Greys

Lomnica, koji je to sartrez koji toliko hvališ, primjetio da i na dr.forumimam hvališ tu boju, koja je?

twister011

Auuu Greys pa ti nemas prijatelje medju kolegama ribolovcima :toothy12:
Pitaj te mangupe oko tebe, zasto kriju sartreze :angry5:  To mu u abecedi ribolova dodje negde kod slova A, ako ne racunamo belu i zutu :toothy12:

Greys

Ma ja mislio kombinacija boja, krivo se izrazio

ossa

Gornji kod tvistera 011 na avataru.
Naidju krize, drukcije grize...

Vrana

Greys di si nabavio mann's gume?

ja ih vec dugo trazim ali nis
Cold and Ugly

Greys

Citat: ossa  u Studeni 21, 2013, 17:41:50
Gornji kod tvistera 011 na avataru.
Ma najlakše ukucat na netu tu boju, ja sam mislio kombinacija boja sa tom bojom  :icon_thumright:

Vrana: nabavio preko

dr.Ivo

joker

Citat: Vrana  u Studeni 21, 2013, 17:56:48
Greys di si nabavio mann's gume?

ja ih vec dugo trazim ali nis

ja sam ih gledao u maderskoj ima ih samo sto su bezobrazno skupi
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Lomnica_city

Citat: Greys  u Studeni 21, 2013, 11:41:34
Lomnica, koji je to sartrez koji toliko hvališ, primjetio da i na dr.forumimam hvališ tu boju, koja je?

Donja leva kesa u cosku.

Vrana

lijevi stupac  :thumbsup:

posto si ih placo?
Cold and Ugly