Hearty Rise

Autor maverick, Listopad 26, 2014, 07:39:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Koji je ti st croix...jeli na 2 oz-a...i onda bih njih mogao uporediti s gornjom i donjom bacakom tezinom kad malo bolje isprobas
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Sg.Pepper

Avid 8,6 na 2oz, njega imam vec god dana i na nista drugo nisam ni pecao godinu dana, pa hr je brzi, avid-u je 28g plafon, hr moze vise ne puno al moze, hr je laksi, osjeca manje glave bolje od avida, avid mi je vise za vobler a ovaj za djig, sve u svemu oba su mi super i nemam lista lose za reci, tj ako bas hocu da cjepidlacim hr nema zakacku za udicu pa mu je to minus :)
dec d vej aj lajk it....

raso

Kakav je balans tog štapa sa kraćom drškom na roli od cca 280 grama :ok: :ok:

Sg.Pepper

Stavio sam daiwa iq3000 koja mi je na avidu inace i balans je ok, nabavio bi si neku 2500 po daiwi i bilo bi to ok, e sada neznam koliko je iq tezak zagubili se papiri
dec d vej aj lajk it....

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hunter

odtakmicio u dalju sa predatorom od 50 gr i sve sto mogu rec za taj stap je da mi je fino reko;kamen,pjesak,drvo.jednostavno štap tako fino prenosi informacije da je to čudo.(puno bolje od recimo blue rapida,tatctilusa...i svih extrabrzih koje sam imao-pecao!)
grizovi su doslovno "ko da me za ruku ugrizo" jasni.imo tri ribe na kupu,jedna vani,jedna samo griz u propadanju i jedna otkinila pola slottera 11 cm.
ovaj bjeli je kroz par dana moj,platforma tj blank je isti ko u predatora,jedino je neznatno osjetljivijie špice i malko paraboličniji.al ce mi zato fino stajat u stalku pored illexovog element ridera! :laughing7:

maverick

Ajd da izvidimo koji i meni paše  :ok: pa kad budes isao po njega ovrni se malo oko sebe pa stani na pivo  :ok:

domba

Danas gledao ovaj model sa najduzom eva spuzvom pre brutalan stapic! Za taj novac vise nego dobar alat!

dravski pecaros

di ima za kupiti i pogledati  :vrag:

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

Hunter

Citat: maverick  u Listopad 29, 2014, 17:25:16
Ajd da izvidimo koji i meni paše  :ok: pa kad budes isao po njega ovrni se malo oko sebe pa stani na pivo  :ok:
naravno!

Stepa

SYS701MH ja sam oduševljen sa ovim štapom  :hello2:,malo zlo, jednodjelan, prije svega prebrutalan :clap2: :hello2:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Vrana

Jeli tko drzo u rukama New Evolution Serie?
Cold and Ugly

stefan9310

Jel moze neko da napise kakav je u poredjenju sa cts elite 21-56 gr?  :hi:

Heki

Evo kupih Zander Force 7-32g naravno jedva cekao da probam o kakvoj se igracki radi.?
Vijerujte po meni vrijedi svake kune.
Probao sam bacati glave od 10, 15 gr i osijeti se savrseno svaki dodir s tlom, vobleri takodjer SSR7, Nemo 7 , Orginal 11... uparen je s masinicim Shimano Stradic 3000 Ci4+! Nazalost jos ga nisam ovjerio s ribom ali nadam se uskoro! :icon_salut: