Hearty Rise

Autor maverick, Listopad 26, 2014, 07:39:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

:hi: Dali zna netko gdje se može kupit blank  Hearty Rise Predator.

maverick

Mi smo svpjevremeno nasli u kini za male pare ali nije se mogao kupiti jedan vec nekoliko komada...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

lako se dogovorimo ovdje koliko je zainteresiranih,osim ako nije riječ o stotinama  komada :stripii: :stripii:

Sg.Pepper

Blankova imas u kapitalcu tj mogu naruciti (poprilicno paprena cijena) i na premium tackle web shopu!
dec d vej aj lajk it....

vedro

Gotov štap 2.51cm dode 2400kn u Kapitalcu.( doduše oni ga naručuju iz Njemačke pa im dode za 10 dana.
Ako bi netko naručivao iz Kine i ja bih se pridružio . Štap je brutalan!
Iako je to Japanac.

šajzika

Tko to ima od forumaša? Nisam to drzao ni u ruci a samo citam hvalospjeve o njima
Audentes fortuna iuvat

vedro

Ima ga Heki. Ja ga jucer držao i bacao, čita dno bolje nego Lovra.7ti :stripii:
Stvarno sto jest, jest bolji od CD BR kojeg imam. Moj je 2.70 a da je kraći, sto RJ kaze mozda ne bi bio tako pickast.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

vedro

maverick

Stap je recimo uporediv s kracim cd-om, recimo...klasični stap za jig, vise nego iskoristiv na Dravi...zadovoljice skoro sve zahtjeve onog tko peca iz čamca...Vrijedi li 2400 kuna...sigurno da ne, ali tko ga kupi sigurno ce biti zadovoljan. Ako se ne varam...imao sam negdje te e mailove...to su stapovi namijenjeni za lignjolov i nama varalicarima su apsolutno iskoristivi...cak sto vise idealni tko se bavi jiganjem
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:hi: Ajde ako te ne mrzi probaj nać te e mailove, možda nas ima dovoljno zainteresiranih.  :ok: 

KvacakZu

Citat: šajzika  u Rujan 16, 2017, 20:30:26
Tko to ima od forumaša? Nisam to drzao ni u ruci a samo citam hvalospjeve o njima
Ja imam dva 50 gr,70 gr kad sam na vodi javi se da vidiš.Štap je ludilo  :hi:

damir1963

pozdrav mislim daje kvacak pomesao on ima predatore i stvarno su ludilo a drzao sam i malo pecao na zanderforce predatori mi mnogo bolji

Heki

Evo jucer sam pisao stap je sto kaze Maveric odlican za jig, ali kazem jako se lijepo osijeti pri vodjenju voblera ( prava struja :icon_biggrin:) samo cekam da ovjerim s nekom ribom! Da kosta 2400kn nije malo ali ko' uzme stap po meni nece nimalo pogrijesiti!

šajzika

Citat: KvacakZu  u Rujan 17, 2017, 07:11:46
Citat: šajzika  u Rujan 16, 2017, 20:30:26
Ja imam dva 50 gr,70 gr kad sam na vodi javi se da vidiš.Štap je ludilo  :hi:
Potražit cu te :hi: :stripii:
Audentes fortuna iuvat