Hearty Rise

Autor maverick, Listopad 26, 2014, 07:39:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Citat: maverick  u Studeni 16, 2020, 18:01:59
Ne znam..ja nekako ni nemam volje vise...trazim nekog majstora da popravi stap pa cu dati maloj koja voli pecati...ima li tko broj od nekog u Os tko se bavi popravkama u zadnje vrijeme...prije je to radio Zule ali i s njim sam odavno izgubio kontakt
0912976117

Hary

maverick

Hary je to napravio odlicno..

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Hari je majstorčina!  :notworthy:  :hi:

Garofeeder

dxdandy

Citat: darkpoll  u Ožujak 04, 2020, 18:55:09
sad vidim da postoji i zander  game u 230 i 250 cm 7-32. vidim da dolazi i ima ga samo za Litvu.
https://www.ebay.de/itm/Fishing-Spinning-Rod-Hearty-Rise-Zander-Game/113848434643?hash=item1a81e53fd3:m:m17f09wKs42zbb1KKpmF2kw
previse je to modela i deklariranih težina  i inačica  u HR.
o smoke spinu (kojeg sam u drugoj gramaži imao i riješio) malo tko zna da podijeli iskustvo, a od njega me dijele sekunde da kliknem pa se smirim ( na neko vrijeme   :takoje:)

Kakvi su ovi Zander Game u usporedbi sa Zander Force ? Dali je to neka zamjena kao novi model ili je to samo za Rusko trziste ? Samo ime govori koja mu je namjena tj. ciljana riba a mene sada jos zanima jedan model pa ako ima tko kakva iskustva. Znaci kakav bi bio u usporedbi Zander Force 251 7-32g prva serija u odnosu na ovaj Hearty Rise Innovation IN-902H 2.75m 8 - 32 gr. Pisu da je jako osjtljivog vrha. Kakav bi on bio za smukija u odnosu na ZF ? Gramazum su gotovo isti, razlika je u duzini i dobro bi mi dosla ako dobar kao ZF a vjerujem da je mozda i bolje iako ne pise da je bas smuki ciljana riba. Mozda sam totalno u krivu ? Dali radi sa istim tezinam kao i ZF prva serija ili je zbog duzine malo slabiji ?

Hvala puno i LP !

Garofeeder

Citat: Garofeeder  u Studeni 16, 2020, 17:30:45
Maverick, cimnuo si me svojim postom pa sam se ponovo aktivirao. Nasao vrh za Sylphy kod nekih Rusa na E-bayu, $140 s expres postarinom, vele da ce poslati za 3-4 dana. Ako me ne cepne carina bit ce ok.

Stigao, 270 zuna carina... znaci 1200 zuna sve skupa. Vjerojatno sam mogao proci jeftinije, al sam vec dopizdio sam sebi...

Mljeveni

Koji uzeti
Predator III 2.66 10-50 ili zander force II 2.51 10-40...

Peca se iz camca i sa obale.....za teze glave se ima predator 20-70

Sad bi upotpunio pribor s necim finijim....da mogu i bacat vobler po potrebi....

dravski pecaros

Po meni Zander force ... :occasion14:

Marko86

ima li zander force u 2,7 dužini?

Marko86

dxdandy

Pozdrav svima,

uzeo bih si novu rolicu za HR Zander Force 1. serija 7-32g, Moze neka preporuka ? Odobno sam si gledao Daiwa Ballistic 2021 EX LT 4000D-C sa prenosom 5.2:1. Sta mislite o kombinaciji ili roli. Za Dunav i jigg smudja glavama do 18g. Ili preporucata nesto drugo ?

Hvala i LP !

SMT

Pozz…

Imao sam LT 4000DC i dzigovao s njom po Dunavu sezonu… Ništa ne fali toj masinici ili bar u tom periodu, bio sam zadovoljan jako… Bacao i teze glave. Bez obzira sto je u pitanju dzig do 18g, smatram da je novi TP pg bolje rešenje od obe navedene masinice…  To je dzig masina, “mrvi” glave od do, šta hoćeš…Dunav je to, zatrebaće…Kupio sam jednog PG, sad cu i drugi… Imam i neke daiwe, ne vidim ih u ravni sa tom masinom… moje skromno misljenje…

dxdandy

TP PG je prica za sebe ali i cjena joj je u odnosu na ovu Ballistic vec za 50%. Kazes da si imao Ballisticu LT4000DC...ovo stosam ja pitao je kao noviji model. Navodno i bolji. Dali je ili nije to ne znam. Ma prvo sam si mislio uzeti Stradica FL 3000 ali ga nigdje nema. Ovaj sa 5.3:1 prenosom. NE bih brzi prenos jer mi ne treba i ne volim ga. Pa onda poceo gledati ovu Ballistica EX LT 2021 rolu. Nekako sam si zacrtao da ne bih dao vise od 300€. Pa sad sta bi vi rekli sta uzeti u tom cjenovnom rangu i upariti za HR ZF stapom. Pa valjda se nesto dobro moze naci za te pare ?

Thx !

SMT

Nisam dobro procitao tvoj post… Ja sam imao Certate LT4000 DC, ne Balistic …  Sa tim sam uporedio PG…negde mi se učinilo da sam to procitao da gledaš i Certate…

moja greska :hi:… Zanemari moj post, promašio sam ceo fudbal, o Balisticu ne znam ništa…