smudj - čudna/zanimljiva ubadanja

Autor mossi, Studeni 05, 2014, 16:38:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kajman

tole

auuuu.....pa kako ovo provuć a ne zapet :sha:

....moguće je da se takva kačenja za donju vilicu događaju kada napada od napred a mamac je na dnu ili u propadanju...da krivo procjeni pa mu umjesto sheda u ustima završi samo udica....dogodilo mi se da nakon strahovitog udarca na voblera izvadim smuđa a obje udice mu zabodene za obraz izvana...ne jednom

maverick

Uvijek imam nekoliko ulovljenih za donji dio vilice ali s vanjske strane...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kajman

Ma to je vrlo cesta pojava nego se nije obracala paznja evo i ovde vrh udice viri stuku s donje strane tj. ceo silikonac kao sto se i vidi je naopako u stukinim ustima, pogotovo silikonci koji imaju dodatni rad telom sa strane na stranu

Hunter

ma idite svi u mater.95% smudjeva spakujem u kost izmedu ociju,trezna glava,bzi stap i jos brza ruka... :evil6:
e sad sto vatam malo smudjeva je druga prica. :tongue6:

mossi

kockar

Citat: tole  u Studeni 07, 2014, 10:54:24
....dogodilo mi se da nakon strahovitog udarca na voblera izvadim smuđa a obje udice mu zabodene za obraz izvana...ne jednom

To je sasvim logicno, sto vise udica ribi je teze da spakuje varalicu a da se neka negde ne zabode.
Vobler sa tri trokrake mi smudj nikad nije progutao.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

tole

logično  :hi:

...mada mi je neko veče kilaš zguto F11 do guzice......bez kostiju :icon_thumright:

Hudini

Zato sam ja počeo stavljat jače jednokrake na voblere. Baš me zanima postotak kačenja i spadanja

vedro

Ja sam poceo skidati voblere tj ostavim samo trokuku i dodam olovo... i necete vjerovat samo repovi i peraje mi grizu...cudno :stripii: :stripii:

Kugla

Vedro Vedro, jel ti to ostalo od prijašnjih godina  :no: inaće to kod nas zovu haklanje  :veryangry:

Alija

Vidiš kugla kako smo mala zemlja,a toliko raznolika...kod nas (kod mene) to zovu zajebancija  :stripii:
Strašan si  :thumbsup: :icon_thumright:

Citat: Kugla  u Studeni 13, 2014, 10:39:06
Rajo di ti je ta pušnica  :icon_scratch: da svratim malo  :ok:

...kod nas to zovu privredni kriminal  :stripii:

vedro

Aaa ja ucio od najboljih :stripii:
Nisu mi rekli da se ne smije svi hvale takav nacin ribolova,puno se hvata som.. jedino sto lepica brzo otpadne :stripii:  :stripii:

borisl