Spust u Aljmašu

Autor Slaven, Studeni 10, 2014, 13:59:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mlb

Stepa akcija je hvale vrijedna!! Žao mi je što nisi ranije javio da se i mi ostali možemo izorganizirati! Ako bude bilo još kakve akcije javite se pa da pomognemo , bilo fizički ili financiski!!  :icon_thumright:

Stepa

Citat: rj  u Rujan 25, 2018, 06:33:25
spust treba prokopat  :BangHead:  :violent1:
Trebalo bi :pirate:
Ako što organiziraš javi imam već uhodanu ekipu za sve radove :bootyshake:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

alex7777

neznam kolko mogu dic al mogu dosta  :uf:  :rofl2:

Mudri

Citat: maverick  u Rujan 24, 2018, 18:50:06
Prosli put nas je Mudri ozenio tako da sad pušemo i na ladno   :stripii: Ne spustam vise camac tamo ali posaljem koliko treba cisto za trud i zalaganje  :notworthy:
Stoko jedna,prošli put ja ostao u debelom minusu i još vodio dečke kod Jumbe na fiš,tako da ti ovo ni najmanje ne stoji,lako je pričati,ja ću ovo ja ću ono,a kad treba raditi onda nikog nema.....pogotovo kad se beton trebao nabavljati,neću da imenujem ali nekoliko njih je reklo samo recite koliko treba sve se može.....

rj

Citat: Mudri  u Rujan 26, 2018, 06:57:47
Citat: maverick  u Rujan 24, 2018, 18:50:06
Prosli put nas je Mudri ozenio tako da sad pušemo i na ladno   :stripii: Ne spustam vise camac tamo ali posaljem koliko treba cisto za trud i zalaganje  :notworthy:
Stoko jedna,prošli put ja ostao u debelom minusu i još vodio dečke kod Jumbe na fiš,tako da ti ovo ni najmanje ne stoji,lako je pričati,ja ću ovo ja ću ono,a kad treba raditi onda nikog nema.....pogotovo kad se beton trebao nabavljati,neću da imenujem ali nekoliko njih je reklo samo recite koliko treba sve se može.....

svi znamo da si "lak" na lovi ..ne vadi se več priznaj  :whip2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Ma pusti ga, kad je renovirao spust i vidio da nema više prostora za napredak prešao je u lovce  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

garant puni patrone..dila optike ...

maverick

A navrla sjećanja na onu stelu.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

tako kolegu izvarat ...sramota ... :angry5:

maverick

Jbg, ja se jos sjecam onih glava po jedan eura kad smo onomad kretali na Dunav...ne znam koji mi je ali pamtim  :stripii: :stripii:

Stepa

Ako može tko dofurati koju vreću sa pijeskom do vikenda ide produženi vikend valjalo bi malo poći konje pustit na ispašu  :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

alex7777

Citat: Stepa  u Listopad 22, 2018, 10:17:14
Ako može tko dofurati koju vreću sa pijeskom do vikenda ide produženi vikend valjalo bi malo poći konje pustit na ispašu  :hi:

nece ti trebat  :uf:

Mudri

Juče bio,nemoguća misija je dići malo teži čamac,spustit možeš,ali su problemi sa dizanjem,navodno ste imali i bager tamo kad ste one šlipere metali,trebali ste malo onog krupnog kamena baciti u rupu,pa onda sitnog i moglo bi....ako naraste dunav onda nema problema...

ljuska

Ja nikad lakše nisam spustio i podigo čamac ali nisam direktno sa betona nego sa strane sa kamena i sam bez ičije pomoći

rj

onda sam te vidio neki dan ..zeleni čamac radio si vertikalu kod ušća