Spust u Aljmašu

Autor Slaven, Studeni 10, 2014, 13:59:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ljuska

Da išao sam doma ,sa ušća sam vozio čamac na spust i usput vertkala

ps

Citat: Mudri  u Listopad 23, 2018, 06:28:06
Juče bio,nemoguća misija je dići malo teži čamac,spustit možeš,ali su problemi sa dizanjem   
Imao si problema s dizanjem čamca zbog soma od dva metra u njemu, vidio sam sliku :thumbsup: 

ljuska

mislim da imamo zamjenu identiteta nije som daš bio toliki a ja jako rijetko slikam nekad davno sam se volio pohvalit ali me to prošlo  :stripii: jedino ako me nije uslikao čovjek  kraj čijeg sam čamca izvadio ribu koja je usput bila regularno i na sportski način uhvaćena

ljuska

Pošto sam imao više upita gdje sam spustio čamac evo dvije slike kad sam spuštao čamac

Mudri

Citat: ljuska  u Listopad 23, 2018, 10:48:25
Ja nikad lakše nisam spustio i podigo čamac ali nisam direktno sa betona nego sa strane sa kamena i sam bez ičije pomoći
Onda je neki lagani čikl bez kabine,ili imaš neki dobar auto 4 x 4 vuču,ja vidio kako se jedan ukopo u taj sitni kamen i ni makac dalje,a drugi je po priči sa nekim flašencugom vukao do malo tvrđeg kamena,ima čak zabijen neki željezni stupac u zidanu obalu i neka debela lančina za koju kači tu svoju spravu,ali u svakom slučaju ko ne proba neće znat jel može ili nemože,nije daleko selo i valda ima neki dobar traktor....

baka

Sad prije 2 sata čovjek ostavi auto na cesti gore na spustu u Aljmašu, izađe iz njega da pogleda Dunav i auto sam odjednom krene i ode u Dunav. Struja ga uhvatila, odnijela i tko zna gdje je potonuo. Pokušao ga zaustaviti, ali nije mogao. Uglavnom, auta više nema, Golf IV.
Zvao policiju i ovi sad prave zapisnik.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

retfala

alex7777

uz duzno postovanje al koja moras bit raketa ostavit auto na spustu a ne povuci rucnu mislim stvarno?? kontam ja di sta mislio je da je ravno zadnjih 3 4 metra ima blagi pad prema vodi prije nego naglo krece spust

rj

možda ju nije dovoljno povukao
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Zivom covjeku se svast desi. Mislim da je slicna situacija bila prije par godina i tu na spustu kod flotile. Tako je bar prica kruzila

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

rj

ja neki dan skoro poginio u Aljmašu...danas čovjek osto bez auta ..šta se to dešava ...nije nas valda Gospa napustila...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Nekom naizgled takve pogreske...ili ono sto se tebi dogodilo cini nemoguce. Danas je zivot napet a u prometu djelic sekunde donese nevolju...Uz malo srece i bozje volje si sad tu i tipkas... :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Pajtasi trebaju pomoc treba im sonar  da valjda probaju locirat auto pa eto ako ima itko volje da im pomogne ja nemam tu igracku

Debeli šef

tko ga nađe iza njega su smuđevi.