Spust u Aljmašu

Autor Slaven, Studeni 10, 2014, 13:59:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Mudri

Citat: baka  u Studeni 12, 2014, 11:29:03
Samo čitam i ne mogu vjerovati što pišete, pa ako naslažete kamen ispred zatrpat ćete spust, taložiti će se pijesak i mulj pa će onda biti još većih problema.
Ajde,pa dok je bio stari bez onog dodatka što smo betonirali bio je i zid uzidan pa se nije ništa taložilo pjeska,mislim da se nebi ni da se sada doda malo zida ništa taložilo,treba dogovoriti akciju kad opadne voda i nazidati taj zid i biće super....ili da se taj kameni spust u bogazu izbetonira a to će biti na ljevo nikada,jer i ovo što su sada napravili kad opadne voda pušiona.....

baka

Spust u Bogazu je koliko toliko u redu, nasut je šljunak, samo je jako mali nagib. Jedino je voda od kiša napravila vagaše koji se mogu izbjeći jer je jedan s desne strane, a s lijeve strane je manji, tako da se može autom između njih. Sve u svemu nije loše.
Do sada na spustu u Aljmašu nikad nije bilo ni mulja ni pijeska, a ako bi napravili da tamo bude mirna voda, mulj i pijesak ne možete izbjeći.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

rj

nemojte se zaebavat bez odobrenja vodne zajednice ništ od posla ...kazne nisu male za devastiranje obale
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kobac

upravo tako-bez dozvole se nebi trebalo niš raditi-može samo biti problema, mada mislim da se većina betona radila od strane lokalne zajednice (s dozvolom ili ne)

mlb

Društvo jel netko zna kakav je spust, odnosno dali je još zaleđen?

river

Jest zaleđen ali spuštali su ljudi čamce,na ho-ruk....za  auto još nije osim ako neko ne razbije led i počisti snjeg  :thumbsup:

mlb

rj

sam spust je očišćen ...danas dečki očistili i posolili  :takoje:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

river

jutros nije bio ,sada je,bio prije pola sata  :icon_biggrin:  :thumbsup:

mlb

svaka čast!!  :thumbsup: znači možemo u akciju čim nadođem!!  :icon_biggrin:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

No

jel to onaj kanal Bogaz presušio

pajdo77

Gdje se ti sve nećeš naći  :mt1032:

alex7777

Citat: No  u Kolovoz 19, 2018, 09:22:29
jel to onaj kanal Bogaz presušio
oooooo da fali metar ipo vode do kanala ovakav vodostaj je bio zadnji put jos i nizi 2003