home made vobleri

Autor Darko, Prosinac 07, 2012, 20:20:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sg.Pepper

Ja sam to radio tako da sam uzeo malo benzina 1deci i otopio stiropor, u to kad umocis bude sjajno prozirno glatko i tvrdo ko kamen, samo moras malo kemijat sa razlicit stiroporima! Neki se otopi i bude grumen ko zvaka u benzinu a neki se fino rastopi pa dobijes masu kao med i samo umaces!
Meni je uspjelo sa onim stiroporom sto bude oblozen tv kad kupis a ovaj sto se stavlja na kuce nije valjao!
dec d vej aj lajk it....

Dukulele

S tim si zavrsni sloj radio?  El mi nece to pojest/skinit boju  sa voblera?  Autospray i to?
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

ps

Majstore, da li prodajete na malo ili samo veleprodaja? :rofl2: :rofl2:

Sg.Pepper

Meni nije skinilo, a bojao sam ih autolakom! Samo probaj sa jako malo benzina! Kolega je nasipo pola litre benzina pa je potrosio cijelu balu stiropora :stripii:
I njemu je uspijelo sa ovim za kuce a meni nije a koja je razlika nemam pojma
dec d vej aj lajk it....

Dukulele

Citat: ps  u Siječanj 16, 2017, 11:23:06
Majstore, da li prodajete na malo ili samo veleprodaja? :rofl2: :rofl2:

Evo ga prcing vec pocinje :)
Dragi gospodine, hvala Vam na upitu, prodajemo na malo trenutno i u ponudi imamo svega tri voblera, ne modela nego voblera :)  Cijena je 100kn za cistu ekskluzivu i placanje najeminentnijih  testera u Hrvatskoj,  naime - sklopili smo ekskluzivni ugovor s Pajdom na testiranju i blagoslovljivanju  svakog voblera posebno -  njegova tehnika testiranja je neprikosnovena.
Nas tester Pajdo svakog voblera prvo prije bacanja u vodu verbalno izvrijedja, zatim da i fizicki zlostavlja, tek onda kad vobler pusti suzu, onda tek ide u vodu na finalni test. Dakle, te medote imaju svoju cijenu. 

A izlazi i serija Pajdo voblera - to su najruzniji i najcangrizaviji vobleri ikad,  dekor najgori,  vibra osamucenog dopola pojedenog kedera - ma cisti seks.

@Sg Pepper,  a ne kosta me puno da probam, ne mogu sprcat vise neg sto jesam :) Tenks!

pajdo77

Sg.Pepper

Nema na cemu! Samo smirglaj :ok:
Ps fino izgleda onaj bubamarac!
dec d vej aj lajk it....

nekinho

Sunce vam vaše, potamanit ćete svu ribu u Dravi s tim.  :icon_scratch:

Dukulele

Tenks Pepper! :)

Nekinho el vidis ti to?  Geppeto po Pajdinim tajnim naputcima radi  dosad nevidjene voblere,  evo vidis kako mi gore prijeti da ne pricam o poduhvatu koji ce tektonski pomjerit cijelo trziste voblera :D

ps

Jako brzo će svaki malo ozbiljniji blinkeraš u svojoj prvoj postavi nositi barem par Pajdo-Dukson voblera. :toothy9: :toothy9: 

pajdo77

Inače ga ne hvalim često (čitaj nikako) ali dečko ima potencijala :takoje:. Do ljeta očekujem da isteše planinsku kućicu :stripii:

majstor

Vobleri će se zvati Pajduk. Izvozit ćemo ih za Split.

Dukulele

AAHAHAHAHAH :)  PAJDUK :) Pa umrcu :)  majstoreeee :D :D :D

nekinho

Odmah kupujem. Biće pjesme na Dravi: "Kada lovim umotan u biloooo....."
Hajduk živi vječno, pa će i vobleri također. Naravno bolje Pajduk, nego Hajd u k...
:bye:

Dukulele

Stan'te u red narode. Ne mogu testera  forsirat po ovom vremenu da ide na vodu - ko ce sprovod i karmine placat,  a i GSS bi mi sigurno zaracuno izvlacenje njegove smrznite gujsce iz Drave, trosak sam taki! :)

Nekinho, ako si bas zestoki ajdukovac, imam u planu za tebe onda jednog :P