home made vobleri

Autor Darko, Prosinac 07, 2012, 20:20:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DarioK

Tole pet komada za mene znas kakve ja volim... :be happy:

ljuska

radio sa pleksijem ikojičime ali  nisam potpuno zadovoljan bilo na ebay tvornički ali više ih ne mogu pronaći :dontknow:

Greys

Tole, ovi izgledaju mrak  :icon_thumright:

Hunter

@ljuska
malo konstruktivnih kritika.poperi izgledaju odlicno i ne sumnjam da ce lovit ako imaju otezanje da stoje u vodi pod 30-45 stupnjeva u odnosu na povrsinu.puno lovim poperima i opcenito povrsincima,a vidim da si fulo dve bitne stvari.
ove sarene boje su mozda nekom simpaticne ali bas ne bi peco na njih ni da moram.to ponekad more proc za stuku ali vecinom nece.bass ili bolen ce ih 99% ignorirati osim ako voda nije mutna dojaja.sa poperom imitiras zabu ili ribicu koja se hrani na povrsini pa probaj imitirati i boju istih.zaba je zuckasta,bjela ili smeđkasta,a keder bijel.opcenito dvije boje povrsinaca koje najbolje pale su cisto crna ili cisto bijela.po suncanom danu kad je sunce iznad popera ionako se vidi samo crna silueta,a po tmurnom bijela dolazi do izrazaja.takodjer ono prenatrpano perje na trokraki nije bas imitacija repne peraje.dosta je dva tri mala bijela perca samo zeru duza od trokrake i par niti crystal flasha.manje je uvjek bolje od vise!kolko su poperi dugi i teski?

ljuska

hunter nema problema na kritikama ali ja varalice radim samo za sebe i iz gušta i da skratim vrijeme preko zime ne prodajem ih samo koju poklonim dobrim prijateljima namjerno se igram bojama da ne izgledaju konfekcijski i još ako na nju prevarim koju ribu nitko sretniji od mene k tome sam podravac a mi volimo šareno i naivu. udice sam kupio za 1kn u kina šopu i na svaku predstavljenu varalicu sam ulovio ribu .baseve lovim preko 25 godina i ulovio sam ih doslovno na stotine natjecao sam se i u hrvatskoj bass ligi tako da sam  tu tematiku dobro savladao i nije mi bilo ni na kraj pameti na takmičenjima koristiti svoje varalice jer postoje bolje  ja izradu varalica ne shvaćam ozbiljno tako da neznam koliko su teške ako mi se nesviđa rad na vodi završe kao privjesak za ključeve :toothy4:

Hunter

ma sve 5,samo sam taki da moram kritizirat da je to cudo jedno! :angel4:
kakogod izgledaju ok!(osim boje i trokraka naravno,u zadnje vrjeme sam postao poprilicno cangrizav na stvari koje ne bi voljeo kod sebe u kutijama pa moram iskomentrat sve sto vidim,krka snjeg,a ja vidim bolene kako skacu na kedere i pizdim...)

tole

svaka kritika se treba uvažiti, ma kakva ona bila. više volim kad neko kaže ono što misli o tome što ja radim nego kad mi sere, pa ovo ono....ako je kritika usmjerena na neke propuste...tim bolje, sve se uzima na razmatranje  :icon_thumright:

Greys

ljuska

ma naravno tome služi forum

tole

dus

tole

moram još malo doraditi neke detalje ali to je u načelu to....gavčica za vrijeme mrijesta

Juzba

Odličan je, Tole, jel to 7 cm
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

tole

8cm, oko 8gr plutajući plitkoronac sa dubinom zaranjanja do cca 2m. Nije još testiran ali otprilike to želim dobiti.

Kugla

Tole kad budemo  u izvidnici kod Jožefa, rekao je da te zovemo, pa kad to bude ponesi i koji ovako lijep uradak.