home made vobleri

Autor Darko, Prosinac 07, 2012, 20:20:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

danas malo odmarao i dovršavao neke voblerčiće koji stoje već mjesecima...

Greys

Tole, ovo već opako izgleda, djeluje kombinacija SSR-a i Crnog Labuda  :icon_scratch:

tole

dvojac u mirovini....

....priuštili su mi nakoliko prekrasnih trenutaka, sa svojom petoricom braće koji su ostali u Dunavskom kamenu  :icon_biggrin:

gornjeg neki dan razvalio balin, drugog sinoć sažvakao smuđ

Greys

Tole, barem njih imaš na lageru na kamione, ove urami za ukras, a ostale u kutiju i na vodu  :icon_thumright:

tole

ovi su uramljeni, a nemam više ni jednog jedinog....posijao sam 10tak komada ladno u zadnjih mjesec dana plus još ajme kojekakvih drugih......već sutra počinje šmirglanje :tard:

oto

8 cm uklija, lipa, sporo izranjajući. ovjereni sa  dravskim smuđevima, između ostalog i par po danu

maverick

Bravo...odlicno izgleda...ima li u ponudi..ili bar testni modela  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

oto

Trenutno radim jednu malo veću seriju i malo dotjerujem neke detelje ( oči,peraje), tako da će bit uskoro...

tole

izgledaju dobro do jaja :icon_thumright:
...kao da si im naljepio pravu kožu...svaka čast

oto

Hvala. hehehe   :silence: pa jesam...

maverick

pretpostavljam da i je oguljen keder...barem sam vidio da tako rade  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Greys

oto

Hvala ekipa  :be happy: U pravu si. Oguljen, osušen, naljepljen i zaštićen 2k lakom. Ovi na slici su samo jednim slojem laka i čekaju još dva sloja da bi se popunile sve neravnine i da bi vobler bio gladak i zaštićen. Stavit ću za par dana kako to izgleda kad je sve gotovo. 

ezio

Odlicno izgledaju kad bude i meni par komada :occasion14: