Kapitalne Štuke

Autor šajzika, Studeni 16, 2014, 18:51:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

Kolegi je neki dan Damovu rolnu na Monjorošu rasturila neman  :stripii: :rofl2: Peca sa germina štapovima, silk za soma 0,60 i normalno zategnuta kočnica do kraja :uf: A na mjestu na kojem peca (senk) znao je dobivati i preko 8kg- komade. Budem li išao.... opet, biti će slika  :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

jura

Štuka nije bila 24 nego 27 kila, a ti Alija možeš misliti o tome što hoćeš.

dravski pecaros

ja vijerujem ali kako je uhvacena??u mrezu ili...

Jožef1

I meni je na Monjorošu pokidala štuka silk ja kriv- moja bangava noga- stao na neko granje i skoro pao, malo olabavio silk, a već sam mislio kako ju imam, kolega već pripremio kuku, veli u životu nije vidio veću štuku- kad je trgnula puće silk ko puška....

Jožef1

Citat: dravski pecaros  u Studeni 18, 2014, 19:04:39
ja vijerujem ali kako je uhvacena??u mrezu ili...
dravski- ja sam vidio glavu, strašno ružno- kad je udarila repom po vodi kao da je bomba eksplodirala. Kolega peca najviše štuke, najveća koju je upecao težila je 16kg- veli ova bila veća..

dravski pecaros

ma ova od 27 sto je uhvacena zanima me na cega je uhvacena

jura

Jožef1

Citat: dravski pecaros  u Studeni 18, 2014, 19:22:29
ma ova od 27 sto je uhvacena zanima me na cega je uhvacena
Ta od 27kg je "stara mrcina" oprezna, prošla sito i rešeto, na što je olovljeno ili kako, tko bi ga znao... evo zna se, na mrežu  :hi:

maverick

E ovako sto se tice te velike stuke...štuka je otkupljena od ribara...otkupila je firma, izvagana 27 kilograma i toliko je i plaćena. S tim da kupac kaze da je unutra bila jedna stuka od kilograma u toj velikoj...i meni cudno i nevjerojatno ali je istinito   :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

kanibalizam je opće poznato kod štuke, mada i ostale ribe "kreću" putem štuka..., ali tko će ako na svoj- svojega  :stripii: :stripii:

Alija

Citat: jura  u Studeni 18, 2014, 18:59:36
Štuka nije bila 24 nego 27 kila, a ti Alija možeš misliti o tome što hoćeš.

....aj ti kume PONOVO pročitaj moj post  :takoje:
....pa ako negdje nađeš gdje govorim O KONKRETNOJ ribi (pogotovo o toj za koju ti veliš),ja ću se ispričati  :hi:
Inače malo čitanja sa razumjevanjem nebi škodilo,isto kao i riktanje vaga ...naročito ako su digitalne i imaju više opcija sa težinama,pa nebi bilo mjesta greškama  :icon_biggrin:

jura

To su ljudi koji rade sa ribom i puno bolje znaju procjeniti a i izvagati od  pojedinih sveznajucih clanova ovoga foruma  :hi:

Alija

..ovaj post je meni nerazumljiv totalno,kao da ga je pisao Mentor  :ok:

maverick

Citat: Alija  u Studeni 16, 2014, 23:46:23
Citat: kockar  u Studeni 16, 2014, 23:43:56
Kod nas svakako ima mnogo vise vagi koje mere u librama nego dvocifrenih stuka. :)

JBG kad nema opcija LIKE  :clap2: :takoje:  ...i to nije sve,tu su šarani ,a bogami i kečige !
U librama to bolje zvuči ,a indijanci to i popuše  :stripii:

Mi koji smo povjerovali po tvom postu ispadošmo indijanci..pa otud i krenuše daljne prepiske....tako da idemo o temi..a ovaj višak cu kasnije  pobrisati  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"