Kapitalne Štuke

Autor šajzika, Studeni 16, 2014, 18:51:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Zašto je problem takvu štuku od 27 kg fotografisati, izmeriti i ...
Nego kao neki..  morao sam udmah karbinje na licu mesta...  :tongue3:

Pa i onda ima telefon majku mu .. a svaki ima neku kameru.
Ja da uhvatim štuku od 27kg bilo bi me u svim novinama!  :ok: :clap2: :stripii:

Zato su takve vesti o kapitalnim ulovima, neproverene, sumnjive, pogodne za podsmeh i sprdnju.  :mt1032:

:006:

maverick

Zasto bi..ribaru je to samo broj kilograma koje prodaje dalje...da mu je bitno do kapitalnih riba ne bi se tim ni bavio...ovi koji su otkupili, bave se preradom ribe...tako da nitko od njih nema veze s pecanjem vec samo s mesarenjem i novcima...sto vece to skuplje i briga ih sto bi se mi naslikavali...cuvali kao trofej...ista priča i kod krivolovaca....sto veceg Jelena odstrijeli...nije mu do slikanja...vec da sto prije meso stigne u restoran..itd itd
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Alija

Nema dugo kolegi sam šacao smukija tu na forumu i nisam fulao,ako i fulam to sigurno nije za duplo kao što je kad se važe u librama, a NAPIŠE i li KAŽE u kilogramima ....   :uf:
Možda se mogu jedino ispričati nekima koji su se prepoznali u tome da su indijanci ,a nije im taj naziv nešto ... kako god bilo nazovite ih kako hoćete, ali baja koji gleda smukija od 3 kile i puši duplu kilažu da je to smuki preko 6 kg .... ima problem ili sa očima,ili sa iskustvom,ili sa ribolovom općenito .
Inače osim muljanja sa kilažom ,ima i optičkih varki sa guranjem ribe u objektiv i sličnih nebuloza kako bi riba izgledala veća.
Da opet ne koristim neki naziv za tu kategoriju pa se neki ne uvrijede preskačem imenicu ...samo konstatacija...što je riba veće na taj način ....ribolovac je manji  :bye:

rj

Citat: mossi  u Studeni 21, 2014, 17:28:14
Zašto je problem takvu štuku od 27 kg fotografisati, izmeriti i ...
Nego kao neki..  morao sam udmah karbinje na licu mesta...  :tongue3:

Pa i onda ima telefon majku mu .. a svaki ima neku kameru.
Ja da uhvatim štuku od 27kg bilo bi me u svim novinama!  :ok: :clap2: :stripii:

Zato su takve vesti o kapitalnim ulovima, neproverene, sumnjive, pogodne za podsmeh i sprdnju.  :mt1032:

:006:

ebiga ja znam za svecki rekord smuđa ulovljen na Dravi isto mreža ima samo jedna slika mislim da  :red_indian: zna više
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dravski pecaros

kolike se sve ribe love mi mozemo samo pretpostavljati..jako puno kapitalni primjeraka se hvata krivolovom kad dolaze u mrijest...2010 na veliku vodu u karašici uhvacen šaran od 24 kile u mrezu...tako da je sve moguće  :hi:

rj

koliko se sjećam smuđ je bio 25 kg

mossi

maverick

Da...smuđ ulovljen u prvih par kilometara Drave prije par godina...sliku vidio ..nisu dali ni da je slikam mobitelom...ribolovac poznati lopov......njima je to tad bilo toliko kg i toliko novaca...a slika je napravljena sasvim slučajno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kockar

Ja mojim postom nisam nikoga konkretno zeleo da etiketiram, pogotovo ljude koje ne znam, to bi bilo dosta glupo.
Pisao bas o temi - kapitalne stuke i napisao ono sto smatram da je istina, jednostavno, kod nas se mnogo vise mulja o krokodilima,
nego sto ih zaista ima. Pojedini izuzeci to pravilo samo potvrdjuju. Vise puta sam nazalost i ja cuo za neke mega ulove
i kad konacno dodje do slike ili do ostenog vaganja.....bude najcesce smesno.

Alija je shvatio sta sam hteo reci, a krivo mi je sto je i drugacije shvaceno i sto lose utice na temu.
Neka metla odradi svoje.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

19pero11

Ja mislim da mi ni sami neznamo kolikih komada imamo na rjekama nit ce se ikad znat  a u tome i je draz svega nikad neznas i uvijek se nadas ono vecoj

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

kockar

Ker deluje radoznalo, ali kao da ne sme prici  :toothy12: :toothy9:
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

dravski pecaros

rj

mislim da si se malo zaebo  :icon_scratch: