1000( TISUČU) SMUÐEVA

Autor maverick, Studeni 24, 2014, 22:45:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

rj

za ovu sezonu si ebeno u pravu  :crutch: no dobro ima još 3mj. sve se može drastično promjenit  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

TopMix

Jel ima u RH propisan dnevni limit ulova, tezinski i po broju komada  :sha:

maverick

Sad tri dnevno, u kopačkom jedna riba dnevno...višak ribe se u svakom slucaju pusta  :ok: riba ispod mjere se pusta...ali ipak doprinosi statistici
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

1000 smuđeva u životu, sramim se :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

jacobsfeld

rekord mi je 12kom u jednom danu,tj od 17-21h najmanji 2,5kg najveci 12kg.svi pusteni.

vedro

Citat: jacobsfeld  u Veljača 11, 2015, 00:25:31
rekord mi je 12kom u jednom danu,tj od 17-21h najmanji 2,5kg najveci 12kg.svi pusteni.
Ovo je vec tesko za povjerovati. Svaka cast :hi:

maverick

Meni je san 12.600  :stripii: ali ima sam kojekakvih rekorda na dravi...bilo je i 13 komada u jedno vecer i to sve fini ...6-7 uredno me prokenja u jednom danu...sve o Dravi zborim..i ove godine imam dva puta po  6 komada...jednom 5 i to debelih...i tako...sad da prebacim tih 12.600 koje cesto puta i odsanjam... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

maverick

A najčešće u takvim situacijama nisam sam...pa mi toliko nisu ni dragocjeni ti ulovi koliko maltretiranje ostalih sudionika na pecanju  :stripii:

vedro

Jednom mi Zrinko pricao, vas troica sa tri camca bacate u 20kvadrata ti izvadio cc 6-7 Zrinko 1 a ovaj treci nist  :rofl2:

maverick

Taj put nas je bilo 4 čamca u krugu dvadeset metara..on jednog , zvonko jednog a ja 11...riba tu nije bitna...bitna je publika...tad sam i izgubio prve prijatelje  :stripii:  :stripii:

vedro

Dobro da si ostao citav, mogl7 je biti i :boxing:  :rofl2: :rofl2: prijatelje moras nauciti :baba:

maverick

Pa da zrinkec je zaboravio reci da je toliko popizdio da je upalio motor i vozao se preko pozicije da vise ne vatam...i nista sta cu dobri smo...ja se pomaknem da sad on vata...odem deset metara u obalu i mlatnem jos jednog  :uf: ustvari zvonko se nagledao takvih budalastina najvise..  :ok: i još uvijek je ostao moj drug te ga zbog toga i najviše cijenim... :headbang:

vedro

A vi ste dobra ekipica, nema se tu sta reci.  :clap2:
Ocekujem  neki Zrinkov komentar :rofl2:

ibro dirka

Znam jednog čovjeka koji je mlatio po 90 komada na dan...često ga sretnem na 8. km uvijek je voljan pomoći i dati koji savjet...