Vrijeme

Autor genjura, Prosinac 08, 2012, 08:17:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

au , šta reći na ovo  :sad3:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Oko 5 sati bilo dobro, a sad mi prisjelo dok sam čistio snijeg sa ženinog auta, da može na posao. Netko mora i raditi.
Trebao se danas izvlačiti jedan čamac, čisto sumnjam da će padobranac biti sposoban.

maverick

danasnje planirane aktivnosti smanjujemo na LOW ...otvaramo novu temu s temom " kako nagovoriti ženu da ocisti snijeg "  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

ja sam svoju već nagovorijo :hello2: juče sam riješio AL lopatu 65x45 tako da će za"čas" riješiti snijeg :icon_biggrin:

maverick

i uvijek u pripremi moras imati neku sitnu nagradicu...ono tipa ZNACKA ZA UDARNIKA U ULICI i tako..pa je iznenadis u najtezim trenutcima  :toothy10:

Retfalački mačak

Ovo vrijeme je dobro za napraviti detaljnu analizu pribora. Uvijek nešto nedostaje, mora se popraviti, nadopuniti zalihe i slično. Da samo treba paziti i da ne zagori ručak. Što će onda žena reći. Kako joj objasniti da sam bio previše zauzet sa obvezama?

kićo

danas se pravi revizija po torbama i kutijama,da se vidi kake su zalihe

marinela

Pogled kroz prozor...otpalo današnje pecanje :(
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

maverick

Mislim da otpada pecanje u par narednih dana  :thumbsup:

kićo

ni do trgovine mi se neide,a imam 10m do nje :blob6:

marinela

Nema druge,lopatu u ruke i van....ako se ne pojavim ovdje do navečer zovite GSS  :icon_biggrin:
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

kićo

sad je najbolje vrijeme za pecanje iz camca :enjoying:

retfala

bio sam uvjeren dok nisam vidio sonar u čamcu da je to RJ :alas:

mossi

Mi se još uvek lomimo, da idemo izvaditi dva tri čamca!  :walk:

Vreme ja baš lepo! Bio sam u šetnji pre sat vremena, nije strašno!  :hello2: