Vrijeme

Autor genjura, Prosinac 08, 2012, 08:17:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tićo

To nije loša taktika  :toothy10:

Darko

mogao bi i ja otići očistit snijeg dok mi nije zatrpo vrata
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

ja cu sad...teska srca ali morati cu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Ja čistio i čistio. Otišao unutra da virnem što ima na forumu. Žena došla, pune ruke torbi i vrečica. Kaže da me je zvala jer je zapala pred kućom.
Ovaj snijeg je stvarno pretjerao.

dus

el si joj reko da treba očistit snjeg!  :be happy:

Retfalački mačak

Naišli prolaznici, nisu mogli proći i pogurali auto. Desilo se to pred kućom. Ja ga poslije samo preparkirao bez problema.
problem je skoro nastao kada me vidjela za laptopom, ali ručak je popravio stvar.

maverick

uzeo pauzu u ciscenju...bem ga ..ima li ga dva zivota
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Da ti možda ne čistiš i kod susjede pa ti je puno.
Ja moju pozovem na kavu pa ona očisti meni.

Slaven

Kod nas je baš zagruvalo i još pada

jura

Citat: retfala  u Prosinac 08, 2012, 08:51:18
ja sam svoju već nagovorijo :hello2: juče sam riješio AL lopatu 65x45 tako da će za"čas" riješiti snijeg :icon_biggrin:

Kolega nisi imao sreče prolazio sam i vidio ko lopata :icon_thumright:

Darko

ja sad završio sa ćišćenjem , osjećam se kao mujo u Kanadi

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

marinela

Mojom ulicom je prvi puta u životu prošla ralica i nakon prvog ushita sam skužila da mi je auto zatrpan,sav snijeg je nagurala na auto.... :icon_pale:
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

TopMix

Juce na poslu gledam prognozu na netu, pa nesto kontam, da l da odmah posle posla "skoknem" 50km do vikendice, il da to ladno ostavim za subotu pre podne. Kao, subota neradni dan, malo se naspavam,  popijem kaficu, pa lagano na Tisu. Sobzirom na najavljene minuse, treba ispustiti vodu iz hidrofora i sistema, da ne zamrzne jer se ne greje, da skinem i pospremim  yamahu u "garazu", izbacim vodu (citaj: led) iz camca i pokrijem ga sa ciradom...I nekako u tom lucida intervala skontam da to odradim juce. Lepo odem i zavrsim posao, a jutros... sve skacem od srece kako sam pametan jer sam blagovremeno odradio ono sto treba da se odradi, a da me glava ne boli... Nakon sto sam se proteglio i popio kaficu, obavim pijacu (po zeninom spisku, naravno) i onda, onako opusteno, pristupim glancanju i podmazivanju stapova, masinica i slicinh stvari, koje mi pricinjavaju zadovoljstvo, poogotovo kad nema sanse da odsem na pecanje.
Ovaj nagli sneg i zahladjenje svakako treba protumaciti kao opomenu, da se ne dese neprijatne stvari kao prosle zime kad je dosta camaca ostalo okovano ledom, a bogami, neki i pod vodom.

Ervin

Nije lada da sam jedini danas bio na pecanju? :headbang:

mossi

Malo ti se smrzli prstići! hihihihihi