Vrijeme

Autor genjura, Prosinac 08, 2012, 08:17:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Pa super par puta niz brdo i ostalo slaninica i vino i odlično. A kako radi mislim na satnicu kad je otvoreno i kojim danima?

genjura

do daljnjeg se ne radi u mojoj firmi ,znači snegu najebo si .ima da se načistim do zla boga :confused4: ja mrzim sneg :angry5:

maverick

nocas kad sam ustao na piš.... vidim -13....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Kolega de pojasni šta je to ošlo u minus nisi mogao pronać ili... :crybaby2:

Kugla

Recite jel netko uopće ide po ovakom vremenu pecati? Jel u Josipovcu do udičarskog očiščena cesta,može li se do doma barem, ili do ušća Karašice u Dravu?

jura

Ako ja mogu do čamca na spustu i otiči bacat onda možeš i ti uz obalu :icon_thumright:

toktiz

Citat: kugla  u Prosinac 10, 2012, 15:51:20
Recite jel netko uopće ide po ovakom vremenu pecati? Jel u Josipovcu do udičarskog očiščena cesta,može li se do doma barem, ili do ušća Karašice u Dravu?
Možeš autom do zadnje vikendice i onda pješke do ušća. Mi smo sinoć bili.

Kugla

Hvala na informacijama, znači sutra barem oko baciti na Dravu a možda i zavitlati štapom bar malo  :be happy:

maverick

od zadnje vikendice do mog čamca smo sinoc ocistili stazu....po bentu su veliki nanosi na mjestima...i pazi da se ne okliznes negdje  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Susjed vidim brineš za mene e pa to zaslužuje  :occasion14::coffee2:

maverick

naravno, ali na ovo vrijeme , snijeg i led...poseban oprez svima....svako , ne daj bože, padanje u vodu moze biti kobno....

Kugla

Tako je bolje se držati tople sobe ili birtije :)) a opet malo prošetati po svježem zraku nije na odmet. Ionako mi je žena rekla da koliko lovim zadnje vrijeme i za badnjak će mo morati kupiti ribu  :alas:

river

ja se danas ni do vode nisam mogao probiti...ima nanosa negdje po mtaer i pol do dva  :sad5:
sutra palim traktor  :toothy10: ...e nećeš me sje....

Retfalački mačak

Krenuo jutros u 6 sati u bolnicu Magdalena u Krapinske toplice. Mjestimice bilo -15 C. Cesta je ok. Malo su zanemarili  mali dio ceste ispred Krapinskih toplica. Poslije toga bio u Zagrebu u Škorpionu, na sniženju , a nakon toga gore u Remete. Mnoge ceste u ZGB su sr.nje. Vozim peugeot 4007 sa pogonom na 4 točka i super zimskim gumama. Taxisti neće u neke dijelove grada da voze.
Kolege, pripazite da vam ne ostanu ostaci snijega-leda na unutarnjim stranama naplataka. To na velikom minusu otpasti neće, ali će vam jako tresti volan i prednji trap.

mossi

Danas put Sombor-Apatin konačno prohodan, ali daleko od očišćen.  :sad8:
Malo sredio čamac, a marina polako tone u led koji je 2-3cm.
Pomogao drugaru da izvuče čamac otišli do Bucova i kući!  :icon_salut: