Vrijeme

Autor genjura, Prosinac 08, 2012, 08:17:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

zvao me macak, kaze kod sarvas dvije zavrsile u kanalu  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Salaja

kićo

svake godine ih iznenadi snijeg

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Salaja

:) ..pa to je samo kod nas moguce!

Salaja

Jedna "narodna" kaze : - Svasta pi... rodi,vojska obuce,i vlak doveze.... :laughing6:

miha

oče bit leda ko lani šta mislite

maverick

vodostaj je veci nego prosle godine a treba desetak dana tekih minua sto mislim da u ovoj fazi nece biti...ali ..tko zna...ovaj tjedan  najvalujuju do -12-13...

Retfalački mačak

Vratio se iz Aljmaša. Uspjeh doći do čamca autom 0.
Probao u Sarvašu, ali došao sama do zadnjeg spusta. Prvi sam prolazio. Dalje se ne može od nanosa koji su oko 80 cm. Probao u Aljmašu. Uspjeh 0. Kroz ulicu prvu kod crkve prema haglu (paralelna sa Zlatnom), prvi prošao do kraja, desno prema haglu ne može. Sreo dosta pecaroša i forumaša, koji su išli na pecanje. Neki pješke do čamaca ispod crkve, neki do hagla, a po neke dolaze čamcem sa ušća. Bez obzira na veliki problem dolaska do čamca, svi sretni i nestrpljivi.
Neki su nosili čak 5 litara goriva kao da će biti tri dana.
Sretno i bistro Vam bilo kolege.

maverick

trebali smo ici zajedno pa bi se nosili kike robe  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Retfalački mačak

Mazda bi nas nosila, ti bi mogao slikati 5-6 raznih vozila, ralica i dizalicu u kanalu i pokraj ceste. Možda bi za fotografiju dobiju koju kintu za forum. Sreo bi kolege pecaroše, popio bi kavu u Aljmašu. A sada peri suđe.

Dibidus

iako mi je pomrsilo planove za vikend, neka zime, nek se voda oladi i smuđ će bolje gristi

Darko

došao sa ušća , bili TonyC i ja očistili par čamaca ( mačak , tvoj je očišćen , tony će postaviti slike ) , snijeg ja na mjestima i skoro metar zbog nanosa , mislim da danima nitko neće moć proći do ušća , htjeli smo grofu izbacat snijeg iz čamca ali ga nismo našli
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

jeste isli pecati..gdje je tonyc zaglavio

Retfalački mačak

HVALA!!! Ne znam tko je očistio, ali je zaslužio priznanje i može od mene očekivati uslugu kada god zatreba. Nekolicina je rekla da će ga pogledati. Znači, svima HVALA!