M A V E R I C K

Autor maverick, Studeni 27, 2014, 15:44:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vedro

polako, polako dobro izgleda :hi:

maverick

Valjda iz 19-tog pokušaja upalio i pokušaj davanja dipa a da se cijeli kuća ne mora iseliti na dva sata skupa s prva dva susjeda dok se malo ne izvjetri podrum  :stripii: Tako da sad dobio ono što sam želio s kompletnom transformacijom zadnjeg dijela...radi ebenica  :ok:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

vedro

One sto ne valjaju daj meni :stripii:

maverick

Sad svi valjaju...koji nisu ok...pretopim pa u neku novu rupu nalijem.... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

maverick

Sve više vatam dekore kakve bih želio...malo fulam , malo pogodim ali igrarijama nema kraja , za sad tri standardna dekora...

umpahpah

danas sam vitlao onu tvoju palacinku i onaj jucer sto mi dade od beli luk i mogu reci  :thumbsup:

MIF

Druze...jel mi se cini ili je rep modificiran?

maverick

Jedno petnaestak puta  :uf: trebao sam fin rad i u vodi gdje sad lovim smuđa...pošto varalice ne prodajem...već onako malo za sebe i svoj gušt u slobodno vrijeme....definitivno mogu reci da je ova devetka  vrh za smuđa....i bez konkurencije u toj veličini...

šajzika

Jesi dao ekipi na dunavu za probu ?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ne, par komada je zavrsilo kod toktiza, umaphpah i tonyc.,....a sve ostalo je za osobnu upotrebu  :stripii:

šajzika

Bas me zanima kak bi tamo prosli .
Vidjet cemo jednom kad se zaletis :stripii:
Audentes fortuna iuvat

kajman

[/quote]

Petroleum  :uf: Gde me nadje  :eek:  :thumbsup:
RJ salji 8 i 10cm ne pitam za cenu :takoje:

maverick

Rj ti to ne moze poslati  :stripii: