shimano vs daiwa

Autor arigo, Studeni 18, 2012, 18:48:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Radi Stelle se uvodi zdravstveni odgoj u škole.

Rajo

Nećemo o tehničkim svojstvima , zna se tko je tu nedostižan .  :icon_biggrin:

scotty

Poznajem par SHIMANO-vaca koji su postali DAIWA fanovi.
Obratnu situaciju nisam upoznao.
Imao sam stelu jednu sezoni i rješio se   :lovestory:

maverick

pošto sam ja u manjini....nije pravedno....ali nema veze prebacicemo u novu temu...ali ajd redom...
kum na onim daiwama mora da bi ih koristio imati solidno mehanicarsko znanje i posjedovanje tokarskog stroja...nema ni jednu koju nije rastavljao , popravljao i tokario.... :icon_biggrin:

macak...neki dan se i njemu na pecanju rastavila daiwa..i to tako da se kum napravio grbav kad sam mu rekao...  :icon_biggrin:

rajo..u tebe sam se kleo...twin power ti valja a stella ne valja...duboko sam razocaran tvojim izbor  :icon_biggrin: mada ti si mlad...promjenices se...no ova dva matora me brinu...na zalazku su karijere ali ne odustaju  :icon_biggrin:

kod mene se nedavno razletio jedan lezaj na twinu nakon soma...rola je stara 9 godina i tko zna sta je tko radio s njom kad sam je kupio polovnu...ostala ergela sluzi, uziva se u njoj..a ostalo nije ni bitno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

KUME ...HMMM. ....naj novija shimano dostignuća daiwa koristi več preko 10 god....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

mene jedino sto smeta kod daiwinih fanova je ne popustljivost u stavovima...i sam si upoznao neke modele shimana, pogotovo stele koji su vise nego odlicni...ista stvar je i s daiwom...neki modeli su doista vrijedni paznje a neki i nisu za onu stvar.....
neke stvari su jednostavno bili zastitini znak jednog ili drugog brenda...i nevjerojatno je da bas tako veliki tim strucnjaka nema pojma, po vasim tvrdnjama, a ima u onoj drugoj grupaciji...

cinjenica je , a to sam i znas...debelo placamo i jedne i druge...dobro zna i macak da ona zadnja daiwa nije u klasi ovog pena kojeg je kupio...dobro znamo da nova stela smanjenjem kapaciteta spulne ne ulazi uopce u kategoriju onog za cega je mi koristimo da bi je uveli u laksi nacin ribolova i produzili im vijek...

tako da bez veze ova tema , a mi cemo ionako i dalje placati ono sto je precjenjeno... :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

Citat: maverick  u Prosinac 08, 2012, 14:12:03

rajo..u tebe sam se kleo...twin power ti valja a stella ne valja...duboko sam razocaran tvojim izbor  :icon_biggrin: mada ti si mlad...promjenices se...no ova dva matora me brinu...na zalazku su karijere ali ne odustaju  :icon_biggrin:

ček , ček , čekaj malo gdje sam ja reko da stella nevalja ?
Pa za jednu stellu bi dao 1001 daiwu  :hello2:
Pa gdje je shimano napredniji od daiwe , nebi da mi je tko pokloni mislim lovio sa daiwom .  :icon_biggrin:

maverick

auu...dobro da sam krivo procitao.... :icon_biggrin: sad smo onda na 2:2  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

river

volim i daiwu i shimana
za šarana koristi Daiw Tournament S 5000 T,nenadjebiva rola za stacionirano pecanje,jaka a traje,sada su im 7 god intenzivnog korištenja i sve pet uz redovno održavanje

a blink,lagan prednost shimanu..ta lakoća motanja..sve...
imam stellu  koja je prošla sito i rešeto,i dan danas radi kao nova,prije bi dao bubreg nego nju...   :be happy:

scotty

Citat: Rajo  u Prosinac 08, 2012, 14:28:55
Citat: maverick  u Prosinac 08, 2012, 14:12:03

ček , ček , čekaj malo gdje sam ja reko da stella nevalja ?
Pa za jednu stellu bi dao 1001 daiwu  :hello2:
Pa gdje je shimano napredniji od daiwe , nebi da mi je tko pokloni mislim lovio sa daiwom .  :icon_biggrin:

Pazi da se tu ne dogodi ista stvar kao i sa CD BR hehe
sjeti se ba...

maverick

scotty..red je da covjek nekad promjeni misljenje..ja bih mozda i nabavio neku daiwu...ali necu dok god macak i rj toliko forsiraju  :icon_biggrin:

scotty

maverick

nas mentalitet ne dozvoljava drukcije  :icon_biggrin:

Rap

Tema je daiwa vs shimano a svi govorite od jednom modelu shimana,Stella 

koji je razlog?

Retfalački mačak

Mario, a što misliš o Stelli i zdravstvenom odgoju?