Izrada novog zakona o slatkovodnom ribarstvu

Autor šime, Prosinac 07, 2014, 21:10:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

maverick

Ako dozvole ribarenje u Kopačkom, idem u ribare
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šime

Pa jbte oni nisu normalni ,ako je to zakonom predviđeno..Pa nisu mogli kontrolirati na malom području Kopački rit) šest ribara , zapravo imali su  godišnje kvote izlova ribe  a ispunili su ih u jednom danu.I to sve pod okriljem "zaštite tradicionalnih zanata" a učinjena je nesaglediva šteta, što se tiče ribljeg fonda.Pa gdje su sada ribolovna društva i ribolovne zajednice da se pobune protiv ovakvih stvari.
   Vjerovatno ćemo opet doći na gotovu svršenu stvar pa se j.....

maverick

Kvote su ionako bile bedaste, jer nitko nije kontrolirao ali svi su se bunili...sad ce i kvote da im ukinu...aaaaa odoh u ribare...šime i tebe vodim sa sobom  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šime

Pa daj nemoj klonuti , nekada su neki tradicionalno hvatali ribu dinamitom , pa mislim da možemo i to prijaviti kao tradicionalni ribolov , pa evo ideje kako da se što prije riješimo ribe , jer čini se da je to cilj.Ma naravno da ćemo biti ribari, a već pomalo SE PRIVIKAVAM SA OVIM NOVIM APLIKACIJAMA , PA EVO PREBACUJEM SE NA VIRTUALNO PECANJE ,nema nikakvih sranja i sekiracije samo ENTER i to ti je to.E hvala na pozivu , ma smisliti ćemo mi već nešto, bez brige , ova okupacija sranja ne može dugo trajati.

mikac

Šta bi po tome novom zakonu trebao biti "športski" odnosno "rekreacijski" ribolov ??
Hodam polako, ali nikada unatrag.

šime

Ma gotovo je isto , ali mi smo rekreativci ,aoni koji imaju ligu su sportski .a problem su mogući "TRADICIONALNI ZANATI "-RIBARI i provlačenje tradicionalno ribarenje na Dravi , Muri i Dunavu.To je moguči problem o kojemu treba iznimno brinuti.

mossi

U tradicionalne zanate priznajem jedino šustere (one koji krpe stare cipele)  :hi:

šime

Ma naravno , ma koja je to školska sprema ili tko je kada izdao diplomu za "stari dradicionalni ribar" ili samo škola i zvanje "ribar".Ma moš misliti krala se riba pa ajmo to je to tradicionalni zanat :ribar.

miha

u bivšoj državi je bila tvornica za preradu riječne ribe ,ako se nevaram u Apatinu ... bile su zadruge ribara ili tako nešto (rodbina živjela u Tikvešu pa su bile neke priče ) naravno ispravite ako griješim..... :bye:

ibro dirka

šime

Pa to je naša budučnost , VIRTUALNO PECANJE, pa bez znoja,  komaraca , kiše ,sunca zločestih pecaroša, dozvole , kvota , dužin ribe , količina ribe, povorka, komada štapova i ostalih sranja koja čine realno pecanje, sve je ipak pecanje. (uh jedva čekam)

tole

bio danas na sjednici matične udruge
...bilo riječi o dotičnom zakonu i kako on nije nikako dobar, da se nastoji poistovjetiti riječni i morski ribolov....uglavnom....sranje

...kažu da će se zajednica tj sve ribolovne zajednice zalagati da se to ne dogodi... :director:

maverick

A samo ne znam s kim ce se zalagati...ma to je psihijatrija.....hebe lud zbunjenog...rekoh tamo negdje ako se izjednace idemo svi u ribare  :stripii:

tole

ne želim ulazit u tematiku....samo napominjem da sam bio (prvi puta nako 2-3god) i da je bilo spomena :thumbsup: