Primjedbe na rad samog foruma

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 23:46:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Moja prva primedba, obecavam ne i poslednja, tice se ove gore maskote, simbola ili vec kako se zove (strucan izraz ne znam :() ovog pecarosa iznad adrese foruma.
Koliko sam shvatio, ovo je strogo, beskompromisno VARALICARSKI forum a na ovom crtezu-karikaturi se nalazi "kolega koji peca na plovak  :-[ . Sto je najstrasnije, to cini sa dve udice  >:( . Mozda jedna sluzi za mamac a druga za potkacinjanje :-\

PS: Medju smajlijima definitivno fali onaj sa "ludacki" iskezenom facom, koja cesto oslikava smisao posta (mojih pocesto) ::)

maverick

ovo nije beskompromismo varalicarski forum.... ::)
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

mogao sam da i pretpostavim :-X Znaci moze i keder a i glista, jbga :(

::)

maverick

mi smo oduvijek bili kao ekipa otvoreni za sve kombinacije  ;D nije valjda da si zaboravio da volimo sve sto vole mladi  ;D

Slaven

twister011

Citat: maverick  u Studeni 18, 2012, 19:38:38
mi smo oduvijek bili kao ekipa otvoreni za sve kombinacije  ;D nije valjda da si zaboravio da volimo sve sto vole mladi  ;D
Naravno da nisam. Ko to moze da zaboravi ::)

Evo, nakon veoma kratkog vremena jedan primetan rezultat. Naime, ponovo pri poseti nekom forumu imam usadjen osmeh, iako isti jos nisam ni otvorio ;D

Slaven

E bravo tvisteru, bas si dobro pogodio sta treba napisati, malo veselja u ova hebena vremena

Rajo

maverick

muka s tim smajlicima...ali kolega se trudi...svakako bice...makar ih markerom ja osobno crtao  ;D

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

MIF

Rap

Ima ih ovdje,lako ih je skinut a na forum se mogu staviti pod željenim nazivom 

http://www.pic4ever.com/index.php

maverick

Rap

Trebaš imat u adminskom (ako te dobro razumijem di?!)