Primjedbe na rad samog foruma

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 23:46:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

twister011

1. I meni fale

2. Ne svidja mi se obelezje za privatnu poruku. Mislim da je bolje PP. Nekako, posebno kod nas ovde (preko grane) PM asocira na nesto ruzno ::)

Na kraju nesto moram da primetim. Marijo, trenutno imas najaktivnije clanstvo u odnosu na druge forume. To tog zakljucka se lako dodje ako se pogleda odnos aktivnih i pasivnih clanova ::)

maverick

smajlici ce biti u koji dan...a sto se tice clanstva..znas da mi nikad nismo bili pasivni...uvijek aktivni...i to na svim segmentima  ::) ::) a to sa PP i PM..NISAM SHVATIO  ;D
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Ma zahebava se, r-t. A šta uopće znači to PM ;D ;D
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

predmenstrualni sindrom..a twister je od 30 dana u mjesecu...bar pola u toj fazi  ::)

Juzba

;D ;D :o........Mario.........mislim na profilu ;D ;D

twister011

Private message pretpostavljam, a kod nas obicno ide uz "idi u PM", "mars u PM" , "P ti M"........... >:(

twister011

Uzgred nadjite neki dobar "simbol" (nemam pojma kako se drugacije zove ovaj nacrtani babuskar), pa da ga ja mogu mirno koristiti :'( Sam da postavim neki ne umem. Jedina nada mi je Alexdja-Pedjaex, posto on nesto prchka po kompovima ::)

Juzba

Citat: twister011  u Studeni 20, 2012, 23:44:39
Private message pretpostavljam, a kod nas obicno ide uz "idi u PM", "mars u PM" , "P ti M"........... >:(

;D u pravu si, a i kod nas je isto za ovo ostalo........ ;D ;D

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

jel hoces da ga infarkt opali od toliko informatike  ;D

alexdja

Pa moram malo vi'š da me nazv'o Peđabivši ;D
       Nema više divljeg bučka. :no:

twister011

Citat: maverick  u Studeni 21, 2012, 00:00:16
jel hoces da ga infarkt opali od toliko informatike  ;D
Hvala Marijo, ova omladina milosti nema >:(  E sad dal da se smejem il da placem :-\

maverick

bicete vi obojica ex zbog ove zajebancije koliko se meni cini  ::)