KUĆNI LJUBIMAC

Autor mushoki, Prosinac 10, 2012, 11:38:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

joker

ma znam a gdje se sjetio koza.svi su psi slatki kad su mali onaki trapavi
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Ma znaš ono po novinama,bludničio sa kozom,žena ga ufatila sa kozom. Mora da ima nešto sa tim kozama samo još nisam shvatio šta čim su koze najbolje ljubavnice. Ja nakon rata dovuko štene šar-pea sa ušća. Kud ih onda nije bilo ovako za vidit tu je bio štenac pa sav zgužvan,pa to ti je bila atrakcija u gradu,svi ga "jadnog" gnjavili a susjeda kaže"moram se ja dobro zagledat gdje mu je dupe a gdje glava" :stripii:

maverick

Meni su rotovi....dobermani....od kad se ne rezu repovi i uši baš onako šlampavi kerovi...nema one njemačke uniformiranosti koja je te rase činila posebnim...ovo je samo moje misljenje...ali kad vidim kera s repinom...zeludac mi se okrene  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

i meni isto tak blesao izgledaju a jbg kad smo navikli u pocetku kad smo ih vidjeli da imaju kupirane usi i rep a sad se to nesmije raditi.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

rsimon4

Moja Cherry izuva markiranta!

Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

grizli

grizli

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

milan b

ovaj zeleni mi nešto poznat  :icon_thumright:

maverick

Jbg kad njih dva volim najvise...brinem se o njima...igramo se zajedno...kontam to je to  :stripii:

umpahpah

Moj boxer Kal-el slavi treći rođendan danas pa ima i tortu za rockas!!! Na današnji dan prije tri godine u našem Vukovaru rođen my treasure!!!

rsimon4

Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

umpahpah

ko to nema ne razumije i ne zna šta je ljubav!!!!

pajdo77

ma gledo sam maloprije u nekim novinama i sad ne mogu naći gdje da se ubijem no uglavnom neki idioti uhvatili sirotog labradora i prešpricali ga auto-lakom da izgleda ko tigar. Pas onako tužno gleda,mora da su ga isprepadali jadnog. Gdje takvi ljudi rastu ja neznam i tko ih odgaja.

umpahpah

ja bi njima kiselinom pruge vukao da budu ko tigar!!!