KUĆNI LJUBIMAC

Autor mushoki, Prosinac 10, 2012, 11:38:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mushoki

..... moj novi drugar Srećko.Ime je dobio jer smo ga spasili sa ulice sa nepune dve nedelje.

moga smudja,nikada niko nece uhvatiti

pajdo77

Gledam u "jutarnjem" neka budala pustio iz dvorišta dva psa HGSS-a i onda ih upuco,jedan uginuo a drugi preživio. Kakva to osoba mora biti da iz čista mira puca po psima,pogotovo što ovi sigurno nisu agresivni i spašavaju ljudske živote. Za takve ne znam šta da kažem. :vrag:

maverick

Stvarno kreten moraš biti da poubijaš kerove ali moraš biti i kreten koji ih kasnije nadje po tragovima i bas mu netko usao u dvoriste i pustio ih...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/potraga-za-monstrumom-koji-je-upucao-dva-psa-hgss-jednog-uspio-spasiti-drugi-pronadjen-mrtav/861556.aspx
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Nikad neće naći tog kretena,neznam kako bi se mogla takva spodoba i nečovjek nazvati,ali ja kad bi ga uhvatio,prodao bi kuću i kupio kompletno nove pase za cijeli hgss....

pajdo77

On je mislio da su to psi lutalice,pazi boga ti. Kakve veze ima? I psi lutalice kao i ostale napuštene životinje nisu lutalice svojom krivnjom nego nekog idiota koji ih šutne na cestu. Odero bi mu kaznu da bi bubrege moro prodat i na dijalizu dva puta tjedno a za pucanje po šoru i glumatanje lokalnog šerifa odma zatvor,nikakvu novčanu kaznu pa nek se puca u guzicu sa dečkima u zatvoru.Smeće jedno.

šajzika

Iskreno malo sam citao o svemu tome i najvjerojatnije da nece bit nista nikom.
Ovaj je kriv sto su mu psi izasli.
Ovaj je njih zamjenio kao lutalice i koknio.
Procitaj si malo koliko je lovaca vec ubilo pasa i proslo bez problema pa ce ti sve biti puno jasnije
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

On je mislio da su psi lutalice i prave štetu,kakvu štetu?,valjda jedu kukuruz po poljima. Ako lovačka društva i imaju neku ovlast odstrijela pasa lutalica onda bi to trebalo biti nekako drugačije uređeno i organizirano,poput neke hajke ako već mora do toga doći,upozoriti mještane i slično a ne da baja vozika pušku u autu i kad mu se digne rokne par komada u nekog psa za kojeg misli da je lutalica. Pa samo obuka tih pasa košta bogatstvo a što spašavaju turiste što zalutaju na Velebit u papučama za plažu,to je neprocjenjivo. Baš je dobro procjenio i tko je on da nagađa jel pas lutalica ili ne.

joker

prikazuje mi da je sa 24sata clanak koji je sajzika stavio uklonjen
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

šajzika

Ima na 24 sata sam nest mjenjaju te linkove i prebacuju pa zato neradi sa foruma link
Audentes fortuna iuvat

Mudri

Da smo normalna država sada bi ta spodoba krivično odgovarala,jer su ti siroti psi bili službeni,da je to vani napravio nebi više smio imati više ni oštar nož a kamoli oružje,ali ovako kod nas se sve smije....strašno

maverick

Lik je stvarno kreten, ali ajmo malo naopako, imati sluzbene pse ili obicnog mjesanca je velika odgovornost. Zivotinja mora imati adekvetne uvjete za zivot, prostor i mjesto odakle ne moze tako lako izaci. Ja cesto se setam s djecom i svakavih velikih pasa istrcava na ulicu non stop....Sta bi ocekivali da vam na djecu istrci pas od 40 kg i zeli napasti...Prica uvijek ima dvije strane ,.....pa vjerojatno i tu ima svega...
Da h je netko htio poubijati iz nekog bolesnog razloga...ubio bi ih tamo gdje su bili...ovako...kao i u svemu kod nas...hrpa idiota na sve strane
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

I takvi gazde takvih ljubimaca isto nisu baš normalni,može se dogoditi jedanput,ali baš da ti svako malo neki veliki pas istrči van na ulicu,i još da hoće napasti ljude,opet bi prvo trebalo gazdu educirati...ali pucati u dva njemačka ovčara,koji su vjerovatno zajedno hodali nemože biti normalno sve i da hoćeš,a i koliko sam shvatio da je taj gazda pasa imao pse u dvorištu,ali ih je neko pustio van,navodno otvorio kapiju...

maverick

A sta drugo da kaze nego da ih je netko pustio...jos mu samo fali da plati kaznu za nemar jer su sami izasli uz to sto mu je netko ubio psa

rsimon4

Moja prva prodaja za Brazil!
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick