KUĆNI LJUBIMAC

Autor mushoki, Prosinac 10, 2012, 11:38:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Samo mogu reći da se slažem s gospođom  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

kod nas ovu vrstu žabe zovu Božja žaba

mossi

Kod nas je poznata kao gatalinka, vrsta koja se od davnina koristila
kao prognozerka za promenu vremena.

U staklenu teglu se stavi žaba sa malim merdevinama pa u zavisnosti od vremena
ona se penje ili spušta... imao sam taku teglu sa žabom kao klinac.

Inače... što se tiče gospodje i poglavice... sve mi se čini da bi se vi dobro slagali...  :rofl2: :stripii:

Jožef1

Imali smo mješanca njemačkog vučjaka i bernardinca bila je ljubimica cijele kuće. Po naravi je više vukla na bernandinca ali i po veličini. Na stolici je sjedila ko ljudi,  uvijek je bila član ekipe u nogometu, ako je bila žedna, gladna uzela je svoju zdjelu i stavila m pred noge..., nikada nije bila vezana. Sa 6 godina se razbolila, nosili kod veterinara u Osijek. Unatoč ljekovima, injekcijama uginula je. Već 4 godine nemamo psa. Supruga bi htjela  psa ja ne bi. Ne mogu Leksija prežaliti..., ostaje sjećanje i bojazan, zavoliš,razboli se (jednog njemačkog vučjaka su nam otrovali prije nje), što ako ponovno.....  :no:  :crybaby2:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

SMT

Ono kad zaboraviš zaključati kuću, pa se vratiš...

nele01

Nije kome je namenjeno, vec kome je sudjeno.
P.s. A i slazu mu se sa stajlingom

nele01

Moja Sofka, svako uvce svoju politiku vodi, i

Mocni rendzer Ben

maverick

Maza ne izlazi iz dekice u ove zimske dane
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

SMT

Šta napravise od psa... a trebao je biti čuvar...

pajdo77

Prije sat-dva kod sina iza u bašti. Dakle ni malo ugodno sa obzirom da je tu i malo dijete. Ne boji se,kad se krene prema njoj pobjegne u susjedne vrtove i odma se vrati. Kako je došla u grad vrag će ju znati.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

Ivan Borojević

Došla zbog klope, miševa, štakora, domaćih mačaka. Lija sve jede pa i otpatke iz kontejnera. A bježe u grad zbog čagljeva, oni ih vijaju i ubijaju u šumi.

silure

Ja bi je pokusao prisvojiti hranom heh..

nekinho

Došla zbog hrane. Omilila joj se riba koju svaki dan klopa zahvaljujući tome što svaki dan deda Pajdo upeca koju i donese unuku, pa onda junior porciju podjeli sa lijom. Dobro i unuku, hrani se zdravo, a bome dobra i liji. A kao Pajdo ne lovi ribu. Sad kad se oko kuće počnu okupljati uz lije i svi donjogradski mačori ima da se naša poznata Mačkamama preseli istočnije u Pajdinu baštu pa će taj dio grada biti poznat po Mačkadedi  :smjeh:

SMT