Lowrance HDS 7 GEN 2 Touch

Autor maverick, Siječanj 07, 2015, 11:31:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mlb

vidim to da je uzvodno i nizvodno , kontam možda si se nagnio na jednu stranu pa ti sonda pod jačim kutom skenira i baca jaču oštrinu na tu stranu! Slika nije loša samo kontam da još malo moraš prilagoditi pinge brzini kretanja ili obrnuto!

maverick

Ma ne moram...prsti ionako nisu u stanju da tipkaju.... :stripii: još dva tjedna sam na godisnjem po cijele dane pecam...otpali mi i prsti na nogama...i na rukama....nos je na li la.... :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ivan 84

Jel pokazuje druga slika kave ribice? :hello2:
I tata bi sine...

maverick

Jedan slučajan prolazak ...nisam imao karticu sa sobom pa slikao mobitelom ekran....

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

yopatami1

maverick

yopatami1

dravski pecaros

maverick

baka

Citat: maverick  u Siječanj 07, 2019, 16:56:32
Jedan slučajan prolazak ...nisam imao karticu sa sobom pa slikao mobitelom ekran....

Gledam i iznenađen sam kolika je dubina.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Na limanima kod nas imas sad preko 10 metara...ovo je ispod 27 og...Mada imas do 5 metara iza sprudova...Nadje se jos dosta mjesta s solidnim dubinama

Rap

dravski pecaros

Citat: maverick  u Siječanj 07, 2019, 20:24:12
Na limanima kod nas imas sad preko 10 metara...ovo je ispod 27 og...Mada imas do 5 metara iza sprudova...Nadje se jos dosta mjesta s solidnim dubinama

jel nije kod 37 km

maverick

Kod 37 mog i kod foka su navodno potopljeni šlepovi puni kamena da se stabilizira obala...i za niskog vodostaja na taj kamen se moze izaci i vidljiv je...A ovo je potopljena barza valjda za vrijeme nekog rata...Ima dosta prica o sva tri objekta ali tko ce znati koja je istina

mossi

Danas popodne sam se igrao u sobi sa HDS-7 Live...

Jako jako dobra spravica, pogotovo ono što sam uvek govorio da je intuitivno i tehnički prilagodjeno zaljubljenicima u gadžete.
A i za ponekog pecaroša..  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii:

Za par sati se čovek sa iskustvom lagano prešalta na novu igračku.
Ovih dana će na vodu na praktičnu probu, u medjuvremenu samo sitno dodavanje i unapredjenje poznatog.

Ako kažem da 7 i 9 nemaju HDMI i USB portove .... e hebiga ...  :violent1: :BangHead: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Sprava osim osnovnih 3in1 2d/di/si ekrana ima solidne c-mape sa SI live overlejem ili live conturnom mapom dna, po želji.
Ali realno fishermen ide na Live SI kao overley i to je vrh vrhova... na vodi ćemo videti koliko je preciznost i pozicioniranje ok sa internim gps-om.
Taj LIVE SI overley može postati sastavni deo C-Mape.. što je zanimljivo, ali live prikaz je ipak Live! Ko razume shvatiće.

Honor 8 koji ima bolestan gps u sobi hvata 7-9 satelita, HDS 7 Live uhvati dva.

Ako kažem da se na njega može priključiti ama baš sve onda vas ne ležem ni malo: AIS, RADAR, externi GPS, Autopilot, ....
Umrežavanje svega i svačega ... umrežava se sa telefonom preko WiFi-a za remote picture, na HotSpot za Live Internet, sa BT za pozive i poruke...

Ufff svašta nešto... a opet meni baš baš lako ... nadam se i drugima sa iskustvom i malo proširenim znanjem engleskog.

Sprava za prvi dan čista 10-tka!

Obuka ... 10e sat plus koliko mogu da pojedem i popijem ...  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2: :rofl2: