Podvodna snimka griza smuđa na jigging - Sava

Autor dalien, Siječanj 12, 2015, 09:19:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Pitam zato što i sa predvezom, iako nema olova u ustima, udica skroz sakrivena, smanjen otpor maksimalno, olovo klizi na suprotnu stranu, a opet itekako ume da pljune...
       Nema više divljeg bučka. :no:

dus

slažem se stobom ,oče da pljune i kad jako malo osjeti a kamoli glavu ,zato mi je bilo čudno što se priča o jiganju sa gumom i spominje se nekakvo dublje gutanje varalice zbog mekanog spica štapa. nema smisla !

alexdja

Da...

Ima smisla u priči pecanja na prirodni mamac s patosa, pa kao mekan štap -  manji otpor itd...

Sa gumom i džigom (osim tih razlika u kontri i  percepciji detekcije) nemam pojma...
       Nema više divljeg bučka. :no:

rj

Citat: VELJO  u Siječanj 27, 2015, 22:50:06
Dus, da mekša špica služi za dublje gutanje varke.
ako je dogma -tvrdnja bez dokaza ...
ne se dogmirat  :toothy12:  :no:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

rj

Citat: mossi  u Siječanj 27, 2015, 23:11:59
Citat: MIF  u Siječanj 27, 2015, 22:57:37
Mossi druze,pa kako ti to onda kacis smudjeve i od cega poderana glava,ako nije od zuba?

Ma niko nije rekao da na glavama nema tragova zuba, ali smatram da nerealizovanih kačenja
zbog udarca zuba u glavu imam malo - premalo da bih oko toga lomio glavu (svoju).  :BangHead:

ja recimo najviše nerealiziranih kontri imam kad udari u jig glavu što ie i logično

Rajo

Nekad kad čitam postove zapitam se  :icon_scratch: , dali sam ja to pao sa marsa ?  :uf:

rj

MIF

Kakva rasprava...a niko ne lovi sa takvim stapom...  :rofl2:

rj

MIF

Ej,ludi..al stvarno,to sa tim cd -om je postalo glupo...jebo majku,gdje god nesto o stapu,eto posta-uzmi cd... :eek:
Dobro Rajo napisa..ko da smo pali s Marsa.

TonyC

Svakako smo skrenuli s teme , pa da ja upitam , a vidi se na snimci podvodne kamere : kako povecat realizaciju udaranja a smanjit kolicinu pračenja điga.
Bit ču iskren pa reči , nisam znao da baš tako prati varalicu i levati se da ju napadne. Ovaj podvodni snimak svakako mi je bacio svjetlost na dio koji sam si do sada mogao samo vizualno docarati u svojoj tikvi.

rj

vjerojatno zato što ogromna većina smuđolovaca (jig tehnikom )koristi štapove tipa CD ili sam CD  što naravno ne osporava mogućnost lova smuđa fiderom ..pičkerom ...germinom ...svako lovi kompoletom koji mu odgovara bez obzira na vrline i mane

rj

Citat: TonyC  u Siječanj 28, 2015, 08:15:50
Svakako smo skrenuli s teme , pa da ja upitam , a vidi se na snimci podvodne kamere : kako povecat realizaciju udaranja a smanjit kolicinu pračenja điga.
Bit ču iskren pa reči , nisam znao da baš tako prati varalicu i levati se da ju napadne. Ovaj podvodni snimak svakako mi je bacio svjetlost na dio koji sam si do sada mogao samo vizualno docarati u svojoj tikvi.
meni "matoroj drtini" (po Raši  :evil1: ) snimak je pojasnio zašto se udarac desi kad sam debelo prešao kladu ...u predjelu ničeg  :icon_scratch: na panju... iza panja...zaebavam se par minuta ...ništ ...reko ko ga  ebe nije tu ..nastavim jigat preko čistine tri - četri namotaja bammmmm...

Luckycarp

Općenito je pitanje dali je uopće moguće pomaknuti ulicu u smudevim ustima sa kontrom. Čeljusti su jako tvrda a jačina stiska prilikom ugriza po meni onemogućava bilo kakve promjene u smudevim ustima. Tako da smatram da je bespotrebno raspravljati o tome.
Kad ga pravilno zagrize,  siguran sam da se sam probode. Ta tvrdnja stoji,  lovio s čovjekom koji ne zakucava konkretno, a smudj zakacen kako treba. Sam pokušao i isto tako. Jedino je razlika u kuzenju griza tjedan. napada.
Get allways a Lucky-carp