Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Svi imate mjesto u kombiju  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

a ko dolazi kombijem
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Tonyc  :icon_biggrin: on ne pije pa moze voziti  :toothy9:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

bolje da dođe kamionom , pa da se vozimo ko u partizanskim filmovima

maverick

Sam da ga slomimo za fish...ja cu voziti  :toothy12:

Darko

čamac je prodao , lovu ima , ako žena nije uplatila kuhinju :icon_biggrin:

maverick

Nema veze...moze na sajmu i karticom placati  :toothy12:

TonyC

Ništa se nesekirajte , kupio sam makinu  :pottytrain2:  .
Ima motor od golfa .
Kupim i razvozim od nultog do 45 km drave .

Samo vama dvojci  :thefinger:                            :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:   

maverick

Neka je sa srecom...uz pjesmu  :thumbsup:

TonyC

Nije loša . ! ! ! !

Al evo   !

maverick

Navratio danas malo do sajma...skoro kompletna administracija  :toothy12: na sajmu po običaju nema ništa pametno...bayron i Mario iz Udice...Brstilo...jedino sto se moze pogledati i popričati....inače još je bio i onaj lik sto radi čamce u Bilju, pa nas je oterao s štanda  :toothy12: Tonyc i Darko su inače bili previše ljubopitljivi pa je popizdio... :toothy12:  a ovi ga pitali sto je čamac grbav i što ima rupe u gelcoatu  :toothy12: sve u svemu osim konobarice koja se nabacivala kolegi...ništa posebno  :toothy12: i da ne bih htio spominjati ime od kolege  :icon_biggrin:

Juzba

Mi sutra dolazimo, reci bar ime konobarice :toothy12: :toothy12:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Darko

kolega je pokazivao prstiće da se vidi da nema prsten :alas: , a žicali su se i brojevi telefona od konobarica , kad sve sagledamo na sajmu se nema šta vidit ali su popratni sadržaji zanimljivi , naravno sa pravom ekipom :be happy:

maverick

Aj se vidio kad pokazes da ne diras rukama  :icon_biggrin:

Darko

:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: pa na to sam zaboravio  :icon_thumright: , vidi ruku , vidi ruku  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: