Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Alo društvance, pa što se niste javili, ja sam sjedio i pijuckao od 2 do pola 4, predao majice za ekipu iz Siska i sa Bokijem popio cugu. Na Bayronu htio kupiti dva štapa i dvije role i Mario je bio više nego korektan ali kad onaj gazda ne da popusta samo 15 %, pa sam mu se lijepo zahvalio. Inaće na izlasku sreo kolegu iz stranke on glavni kuhar u onom šatoru iz B.Manastira heheheh naredio mi da moram i sutra doći isprobati i ostale specijalitete.

maverick

Ma ja nisam ni mislio ići..no sutra nesto radim pa mislim da necu moci...otrcao malo...eto cisto da kavu popijem
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Uplašio si se ti susjed da ću te odveti do kazana pa se nisi javio,  :tongue3:

maverick

A ne...mene za takve stvari uvijek lako nagovoriti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

otići ću malo sutra jer obećao sam ljudim koji još nisu majice dobili da ću im izaći u susret i na sajmu podjeliti, pa dok budem čekao frend iz Belog je kuhar pa neće mi biti teško čekati heheheh

maverick

Dodje mi cisto da navratim i da ti pomognem ali punica pravi janjetinu ispod peke...pa ne bi smio izostati  :toothy12:

Kugla

Izostani, i daj meni adresu punice  :be happy:

maverick

Ma stara je punica za tebe  :toothy12:

Greys

Mi krećemo za pola h, vidimo se  :icon_thumright:

Juzba

Kad kažete da nema ništa, mi na kraju odustali, vidimo se drugi put :icon_thumleft:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Aaaaa najavio sam te konobarici  :toothy12:

Greys

Nema ništ, al doslovce, nisam nikoga niti vidio sem člana BokiOs, sa kojim smo malo popričali.

Hunter

najcveci dozivljaj sajma je da sam s lovcima iz mioljca popijo jeger i sa mudrim mrknio pivo!

maverick

Ajd lovci..kak tak...ali gdje iskopa Mudrinica  :toothy12: