Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

hvala raso ali kasno mi to a i znam kako bi zavrsio ja  :rofl2:

maverick

Opa raso kuha nesto tamo ili ...ja nisam upoznat s detaljima  :mt1032:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: brod_carp  u Travanj 10, 2014, 17:28:21
Program stručno-pratećih događanja možete pogledati ovdje:

Kada se bolje razmotri i analizira, sve u svemu 0/0.
Netko opet uspješno, ali za sebe, troši novce poreznih obveznika. Sramota.

raso

Citat: maverick  u Travanj 10, 2014, 18:51:21
Opa raso kuha nesto tamo ili ...ja nisam upoznat s detaljima  :mt1032:
Kuhaju vrsni znalci i pozvan si :stripii: :stripii: :stripii:

DIDAPATAK

Citat: dravski pecaros  u Travanj 09, 2014, 20:46:28
jel znate u koliko pocinje u petak sajam...?idem pecat pa da svratim ako je otvoren oko 12
..di ćeš pecati :sha:..ja mislio ić u gljive pa da te obiđem  :mt1032:
.. :hi:

Mariorhr

Rašo je glavni u ocjenjivačkom žiriju što se tiče fiša  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

dravski pecaros

bio i sajam je totalna pu....a..jedino dobra hostesa na yamahinom standu

maverick

Tko ima od ovih sto prodaju pribor...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: maverick  u Travanj 11, 2014, 14:11:47
Tko ima od ovih sto prodaju pribor...
niko mario...neki lik prodaje ribice akvarije i ima 5 stapova i par rola...niko ostali nema

baka

Pa valjda je tamo Slavonska kuća gdje možeš pojesti sitnu, malu porcijicu fiša, u onoj plastičnoj posudi, za 35kn ili čobanca za 40 ili 45kn    :BangHead:, ili šarana u rašljama za 150kn  :eek:. Barem je tako bilo prošle godine. Ne vjerujem da su pojeftinili.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Mariorhr

Davno su trebali promjeniti ime sajma u Lovački sajam...užas...baš kao što reče Dravski...par štapova,nekoliko prepariranih riba,nešto odjeće i obuće i Yamaha  :uf:

raso

Bio na sajmu, ali samo radi dodjele priznanja za najulov Slavonije i Baranje.
Jedino što je vrijedno spomena je da je naš drug Bojan Kekez dobio priznanja za dva najulova-zlatne udice na nivou Hrvatske i dva ista priznanja na nivou Slavonije i Baranje. Uglavnom čovjek se okitio sa 4 zlatne medalje, plaketama, varalicam, rolnama, bilo je toliko da smo jedva nas dvojica odnjeli do auta.
Bojan sa priznanjima za veleulov Slavonije i Baranje u društvu predsjednika županiskog saveza, naše zajednice i predsjednikom HŠRS

Bojan i glavni urednik časopisa Ribiči i Ribe, Sinišom Slavinićem, koji mu je uručio priznanja i nagrade za najulov na nivou Hrvatske

maverick

To je jako lijepo....i zasluzeno, naravno  :ok:

šajzika

:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
bas mi je drago za naseg kolegu , jos da ima dovoljno vremena da izadje na vodu bilo bi svasta od njega  :icon_salut: :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat