Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

jel bilo kakvih sajamskih popusta na parsuna, yamahu ili slicno ?   kad vec niko ne spominje ribolovni pribor,
moje osobno misljenje je da ne propustam nista,  mislim da je velika greska tog sajma sto je svake godine sve losiji i losiji pa nemoze zainteresirat neke drk riblovce kao ja. svi pravac srbija koja nam je ispod nosa i pun qrac jeftinije
sajam 0 bodova, bojkotiram  :thefinger:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ja cu otici u nedjelju...malo na kvu i da vidim sta ima...ubijem prijepodne i tako to...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: raso  u Travanj 11, 2014, 22:13:29
Citat: Retfalački mačak  u Travanj 11, 2014, 21:40:13
Dus, ja naručio novu procrom, vojničku. Veličina taman za nas dvojicu kada se sretnemo na Dunavu. :clap2:
Mačak, kakav mi je eliksir mladosti donio Bojan, iz mrtvih diže a živima produžuje rok upotrebe :stripii: :stripii: :stripii:
Budući da nije plave boje, udariti će ti samo gore u glavu.   :stripii: :stripii: :stripii:

Retfalački mačak

Nisam izdržao i otišao sa suprugom na sajam, da mi možda ne bude žao.
Sajam je gori nego 0/0.
Ribolovne opreme razno razne što sam poklonio ili prodao,  jer mi nije trebalo, je bilo više nego ovo na sajmu.
Ali zato dugogodišnji jedni te isti ljudi zadovoljno sjede. Živa sramota što sajam sadrži u nazivu i ribolov. Ovo je sramota  za još mnoge druge koji su organizatori i nositelji sajamske manifestacije.
Samo da se podsjetimo da smo i mi porezni obveznici od kojih dobijete novac, a vraćate nam šipak.  :angry1:

dus

i ja ću se sutra malo ić prošetat sa famili , naravno ako bude lijepo vrijeme !

ČADA

i ja bio danas na sajmu, pa to je užas.  :BangHead:
žao mi goriva što sam potrošio. komotno se može zvati sajam LOVA.

TonyC

Sramota !
To samo pokazuje u kakvom nam je stanju ribolovna zajednica !
Koji su im interesi i di to sve vodi .

dus

općenito pecaroša ima više nego lovaca,pa ako im nije to u cilju ko ih j.

Retfalački mačak

Biti će interesantno čitati hvalospjeve nakon sajma. Poslije toga treba tražiti raspravu u gradu i županiji o tome. Tamo sjede zastupnici koji su birani i primaju plaću.  :pirate:

Stepa

Dobro :veryangry: odgovorili ste me Ne dolazim :angry1:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

miha

zapalili mreže .ispekli šarane .podigli dnevnice malo si popili nalagali jedni druge .proglasili najribića. radili po protokolu.neko im rekao kako ima para u EU samo treba napisati neki papir i novci dolaze ....i tako dalje .....

Mariorhr

Citat: Stepa  u Travanj 12, 2014, 22:12:51

Žali Bože goriva

dus

Citat: Stepa  u Travanj 12, 2014, 22:12:51

el ti dolaziš zbog sajma ili da se nađeš sa legosima i popiješ kavu ! juda!

reci da te žena nepusti ! šta se otimaš !

maverick

Bili popili kavu...obisli...sramota...netko bi iz zajednice trebao ozbiljno razmisliti zasto je tamo...pa za vraga nije život u besplatnom fishu....ovo sve vuče na bojkot šupaka...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Županijske i gradske čelnike, zajedno sa turističkom agencijom, koji su zaduženi za organizaciju, treba ocijeniti ocjenom 0 i pitati zašto primaju plaću. Ovu ocjenu im treba spominjati na svakom budućem predizbornom skupu.