kad vas hoće u životu

Autor dravski pecaros, Siječanj 21, 2015, 15:58:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Citat: vatrogasac  u Siječanj 21, 2015, 20:16:15
Bas, sta bi mu bilo bolje nego nama, evo dravski oprosti tvoja je tema, ali posto imam sina vec danas sam sazno da cu dobit kcer :-D
cestitam...  :hi:

bb

Nakon dugog vremena našao posao.

vatrogasac

mossi

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Kugla

No

Kugla

22.5.2014. - 22.5.2015. Danas 1. rođendan moje tvrtke LURETI j.d.o.o. Godina sa puno prevrata i teških trenutaka, ali ipak smo izdržali. Vjerujem da će ih biti još puno puno. Prva kako kažu najteža godina je iza nas, sad će valjda biti lakše!

maverick

Čestitam...ali ni treća nije puno lakša  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Hvala susjed, sutra kad budem išao sa Drave idemo na pivo  :ok:

TopMix

Juce u svanuce dobijem troku u prst, onako krvnicki, duboko...kad je na donjoj troki od voblera riba od oko 1kg, a na gornjoj troki moj prst... :vrag:
Odem kod lekara i usput izgubim zdravstvenu knjizicu... :veryangry:
Izlazim posle intervencije iz ambulante, pauk mi pokupio auto... :evil1:
Sad ce neko da se pita, a sta me to tako "hoce" u zivotu  :eek:
E, pa ovako... Troka uspesno izvadjena, uz strucnu medicinsku obradu... :ok:
Posten nalazac nasao zdr.knjizicu i ostavio je u ambulanti... :thumbsup:
Pauk natovario auto, al sam stigao na vreme pre nego sto su krenuli i zamolio momke da mi spuste auto, eto, palac mi sav u zavojima... imali su razumevanja i prodjem bez dinara troskova...
Na kraju sam otpecao subotu, onako hirurski zbrinut  :crutch:, a i upecalo se nesto smudjeva, od kilu do 2.2kg... Sve je dobro kad se dobro svrsi    :icon_thumright:   

maverick

Au matori pa ti si ovaj vikend prešišao susjeda kuglu  :uf:

kawasaki

Brzi od Bolena.

TopMix

Ja licno najvise volim u zivotu, niti da me "hoce" niti da me "nece", nego da sve ide nekako "normalno", ako je moguce... :mt1032: