kad vas hoće u životu

Autor dravski pecaros, Siječanj 21, 2015, 15:58:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slaven

Dravski živio, nek si se ti nama vratio :hi:

maverick

Dravski dobro nam se vratio  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

a ova sestra me je pazila,mala je iz orahovice   :tongue1:

maverick

A jbg sad....zato ti se nije ni zurilo van  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Slaven

šajzika

Nije mi dobro . Mislim da me treba hospitalizirat
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ja bi krepo da me ta liječi, trebale bi mi 4 one pegle sa kojima pokušavaju oživiti ljude sa strujom a ne standardno dvije. Za mene je medicinska sestra ona sa više muških hormona i od ramba a građe kao atletičarke iz bivše istočne njemačke tako da kad ju vidiš odma trčiš na kućnu njegu a ne sestra kraj koje ti i bolnica nije tako loše mjesto.

DIDAPATAK

..Šajzi..kakva si ti pegula..ja ih te pazio  :stripii:..Pajdo..pazi što želiš..da se ne ostvari  :uf:
.. :baba:

ibro dirka

Pozdrav Dravski, nek si ti živ i zdrav može tebe sestra njegovati i u kućnom posjetu...

dravski pecaros

bio danas na kontroli rana napokon dobro zarasta...još dva tjedna mirovanja pa na posao...  :hi:

pajdo77

Hvala bogu da je sve prošlo dobro. Kakva dva tjedna,dva mjeseca na kruzer da se čovjek oporavi psihofizički. :takoje:

DIDAPATAK

..Dravski..uz mamu od one kolegičice iz Orahovice ja ne bi izlazio iz bolnice..a uz nju ..ravno kardiologija  :stripii:..moje stručno mišljenje..moraš se ti rehabilitirati do prvih mrazeva..a onda na 4 sata do lovostaja.
..inače..ja sretan ko leptir  :toothy9: :hello2: :toothy9:..Tohi prede i pjeva..a hoće i zarzati pomalo...
... :red_indian:.. :notworthy: :notworthy: :notworthy:
.. :baba: