vaga

Autor Darko, Prosinac 11, 2012, 20:36:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

turbleru probaćemo :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

alexdja

Ako može neko da mi naruči 3 komada, a ja mu dostavim keš nekako :toothy9:...

Nisam u mogućnosti da naručim sam... :crybaby2:
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

darko, i meni molim da se naruci jedna ta skupa  :thumbsup: :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

spreman sam se sa svima posvađati ako i meni ne naručite :toothy12:

Lomnica_city

Citat: alexdja  u Prosinac 28, 2012, 23:37:55
Citat: darko031  u Prosinac 11, 2012, 20:36:24
ja imam ovu sa e-bay-a za par dolara , e-bay narudžba

Kako ovo i gde naručiti?

Ako ima nešto precizno i na ovdašnjim tržištima a da je tako jeftino, hvala svima unapred na informaciji...

Ne mora da meri do 40kg :be happy:, samo da je precizna i da potraje koji dan...

Ima tako nesto i kod nas, EnergoTeam valjda, malo je zaobljenog oblika, i kosta cini mi se oko 1000 dinara, video kod Rezaca u Nisu, skroz OK izgleda, ne znam koji joj je maksimum...

alexdja

Misliš na ovu?

Digitalna “viseća” vagica meri težine do 30 kilograma, ima ugrađenu mernu traku od 1 metar. Može meriti i temperaturu u celzijusima, poseduje “low battery” indikator i “TARE” funkciju.

1250 dinara (10ak €)

Lomnica_city

Tako nesto, samo je ova crna, i mislim da je bila jeftinija 100-ak dinara, a znam da ima i kod Kineza (iz istog izvora sigurno), i to nekih 600-800 dindzi kosta, samo nisam naleteo jos, doduse ima neku odvratnu narandzasto-bakarno-braon boju, kome ne smeta...

alexdja

Pa to je ta, čuvena "smajli" vaga, ima ih u raznim bojama i raznih mernih mogućnosti, kineski OEM proizvođač ih radi za gomilu brendova, od no name do Dam-a...

alexdja

Citat: alexdja  u Siječanj 23, 2013, 17:56:36
Ako može neko da mi naruči 3 komada, a ja mu dostavim keš nekako :toothy9:...

Hvalaaa Rajoooo!!!!  :hello2: :toothy9: :thumbsup: :icon_king:

gegs

Citat: turbler  u Siječanj 23, 2013, 17:41:44
jel ste znali da ta sa slika mjeri i temperaturu i to prilično precizno, treba samo držati tipku unit par sec. i onda izbaci temp. u celzijusima

Cast svaka. Moja tri godine stara i stvarno pokazuje temp.  :notworthy:
Na ostale tipke nista ne pokaze. Vec sam se uplasio da sam badava abc sat kupovao!  ;D

alexdja

Stigla vaga!

Rajo!  :occasion14:

Rajo

pola kile pive  :hello2:
i drugi put  :thumbsup:

Retfalački mačak

Takvu vagu vrlo povoljno prodaje  i Kawasaki. Ja kupio jednu za mene i jednu za susjeda. Vage su odlične, a koštaju 39,00 kuna. Dostava nije problem. Iskrena preporuka.