boja strune

Autor Darko, Prosinac 12, 2012, 18:39:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

koju boju najviše koristite , negdje sam vidio podatke o vidljivosti strune u vodi po bojama , ako netko ima kakve podatke neka stavi
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

vecinom koristim zutu i zelenu...i ja sam negdej vidio kao da se crvena vidi najmanje...cini mi se
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

i ja , samo neznam gdje , ako netko zna nek postavi link ili tablicu...

Hunter

od sveg spektra crvena se vidi najmanje ali to je proporcionalno dubini tj jacini svjetlosti u vodi.znaci sto dublje-manje se vidi.kakogod,svejedno mi je koje je boje struna kad ispred ide fluorokarbon ili sajla!

Lomnica_city

river

pisao sam o tome u temi o power pro-u...
koristim i žutu i crvenu i zelenu...
evo baš danas namoto bjelu,pa ćemo vidjeti ;)

Darko

rj

nisam  primetio da boja strune igra neku ulogu
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

TopMix

A verovatno ni predatori nisu toliko intiligentni da dovedu u vezu strunu (koja se u većoj ili manjoj meri primećuje u vodi) sa opasnošću, pa da im to bude razlog za odustajanje od napada na varalicu.

maverick

a u nekom kljucnom trenutku..mozda i povezu..zato neki i koriste fluocarbon kao predvez, meni to sve komplicirano...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

crvenu koristim  , mada me ova šarena uni tika živcira u zadnje vrijeme - točno znam koliko sam pokidao strune na kidanju  :icon_biggrin:

mossi

Najlonski predvez koristim isključivo zbog kidanja.
Puca skoro 100% kod glave jiga i obično potrošim 1 ili 2 predveza od 70cm po pecanju.
Strunu ne trošim.   :icon_thumright:  :toothy12: :tongue11:

river

Citat: rj  u Prosinac 13, 2012, 08:42:45
nisam  primetio da boja strune igra neku ulogu

za jig vrlo vjerovatno,ne (veće dubine)ali probaj bucova vijat po danu na žutu...oće maunu...
eto ja sad nabavio neku bijelu...baš me zanima

rj

ebiga nije red ta ti opalim KEC na prvu ...imaš svedoke na forumu kako na 30-40 gr glave i shed natučem bucova u zaebanciji ...opssss ...žuti PP.....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

river

mislio sam na površini ,u pličacima,ne na jig,dubina... :icon_biggrin:
hvala za keca  :icon_thumright: