Cijena ribolovnice.

Autor šime, Veljača 28, 2015, 16:27:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Cavina prica je da vise hvata od kada ide sam. Maverick ga zatvarao i uvjek sebe namjesti na bolje mjesto.
Kaze zadnji puta maverick pici preko prelaza za 5 na 3 m i ima udarce a cavo baca u tepsiju metar dubine pjesak. I jos ga maverick zeza
Audentes fortuna iuvat

rj

sere na toj tepsiju baksuz jura ulovi 1,5kg a ja 2kg....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

šajzika

Audentes fortuna iuvat

TonyC

Eto šta CD napravi od ljudi .
Šajz , dođi i ti na tepsiju pa fataj  :rofl2:

maverick

Bas ste se nasli u temi...jeli imate vi uopce ribolovnicu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Pa nemamo . Jel imas ti :stripii:
Neznam jel uopce krenila prodaja. Moram vidit jer ja to preko sindikAta na par rata uzmem

Mozda uzmem ritsku ipet Tamo me svaki puta policija zaustavi pregleda i sve ostalo.
Ja sam zadovoljan s takvim odnosom. Cujes nekih vjesti i novotarija.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Imam ovu koja traje još dva dana, sto nisam siguran za ostale diskutante  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Znaci cavo nema. Sram ga bilo
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Zapravo sad razmišljam.  Ako budete vi tamo kupovali onda kupujete valpovacke jer osjecke ne vrijede ?? Tako imate dozvolu i niste pomogli osječku zajednicu tak da netrebate nista bojkotirat
Audentes fortuna iuvat

maverick

jura

ja ču ove godine ko čava na tisku kupiti  :uf:

šajzika

to za one novcanik smukije  :stripii: :stripii:
nemoj da te maler krene  :icon_salut:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Citat: jura  u Prosinac 29, 2015, 15:45:40
ja ču ove godine ko čava na tisku kupiti  :uf:

:stripii: :stripii: :stripii: Imacu ja fotokopije za ovu godinu...djelice se besplatno pa da se ne trosis na tisku

šajzika

a cek , jel nemozemo falsificirat ?

bas gledam ovu moju , čas posla  :takoje:
Audentes fortuna iuvat

maverick