Cijena ribolovnice.

Autor šime, Veljača 28, 2015, 16:27:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

pa uvijek je neko drugi kriv....

maverick

Citat: miha  u Prosinac 07, 2015, 22:06:46
ako nastavit ovako pisati mislim da če do prodaje ribolovnica ekipa več nešto smisliti da bi nas zahebala....

Ma nemaju kako ...park prodaje drzavne dozvole i tu nema nekakve izmjene...sto se tiče Osjecke zajednice prodavace te socijalne po novoj cijeni...meni osobno smeta...uzimace novce od naroda a narod nista nece dobiti za to...niti adekvatno cuvanje...osim mozda prvih deset dana kao i svake godine...poribljavanje ni onih bajera...a kamoli zivog toka...gdje su gnijezda i druge aktivnosti zajednice...NIGDJE...i tamo ce i ostati.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

Citat: maverick  u Prosinac 07, 2015, 21:44:45
Definitivno moram uzeti i ja tu za Park... :uf:
jel se može tamo pecati s obale,nikad nisam tamo bio paopće nemogu sliku predočit

maverick

Ne, taj dio se moze loviti samo iz čamca ....cak sto vise boravak i kampiranje na obali je zabranjeno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Nekužim svrhu i toga,jedan primjer :kolega dođe sa ocem koji boluje od šećera i kad ga šećer šorne inzulin i trebao bi se kretati kud u PMaterinu :sha:,tko god dolazi tamo nije iz bliza ostaje bar 24 do 48 h da nemoš izać na obalu bar kobaju ispeć ili nešto dr.......... :BangHead:
Sekirat druge ribiće loveći šarane  :toothy12: :stripii: :stripii: neprocjenjivo :headbang:
Ako je netko sklon kriminalu neće njega ništa zaustavit  :nono: :nono: tako neke glupe i bezkorisne odluke donose da je to ludilo,kod nas kad pomisliš da luđe i gore ne može uvijek te iznenade :BangHead: :BangHead: :angry5:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Pa hebem te mrljava...zbog vas iz tvog kraja vise ni nesmijemo na obalu  :stripii:

Slaven

Vinkovcani, sinonim za pizdarije :stripii:

Stepa

maverick

Pa sta se bekeljis.. :stripii: pa nismo ja i Cava isli na otok s motorkama  :stripii:

Stepa

rj

izgleda da je vidio čim vas otjeralo ....ono šta ste na otoku radili bilo je za ćorku
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

alex7777

Citat: Smithwick maniac  u Prosinac 07, 2015, 22:00:39
Da ali nema pecanja do 6.og mjeseca... :uf:
pajta ima malo nekih izmjena kolko sam cuo dozvole vec imaju i od ove godine pecanje tj lovostaj je od 01.03. do 01.06 jer rade navodno po zakonu o slatkovodnom ribarstvu upravo cuo  :eek:

TonyC

Citat: rj  u Prosinac 09, 2015, 07:54:12
izgleda da je vidio čim vas otjeralo ....ono šta ste na otoku radili bilo je za ćorku

Pa nisu se valjda seksali sa životinjama  :sha: :sha: :sha: :sha:

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

šajzika

Zasto me to ne cudi od tebe.
Admin spama temu neprikladnim sex sadrzajem.
Audentes fortuna iuvat

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom