Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Znači biće red, i disciplina, kad su kamere prisutne!  :uf: :stripii: Nema  :pije:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

raso

Dogovorio sam sa kamermanom da se kamere gase nakon što sunce zađe. Neće da bude corpus delikti :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

raso

u sponzorstvo natjecanja uključio se poznati hrvatski proizvođač varalica- IDRA iz Karlovca

raso

Danas je i Soha vobleri potvrdio sponzorstvo natjecanja.

kićo

maverick

A gdje god bude biće nas sramota.... :stripii: a ti da nisi bio blizu mene kad se bude slikalo...uvijek kad smo zajedno nesto naopako ispadnemo  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kićo

pitam zato sto dovodim ekipu da snimi DVD i da imamo sjecanje na ta 2 dana :clap2: :uf:

Grof

Od kolege iz mog tima punac je na toj vodi svaki dan i kaže da svaki dan som radi i to dobro, zadnjeg što je dobio prije dva dana je bio 5 kg. Moglo bi biti dobra zezancija.
Tu je brate odmah iza panja

kićo

Grof

Ma ajde lako za izlov, bitno da bude nešto za popit   :flasica: :flasica: :flasica:
Tu je brate odmah iza panja

raso

Glavni glumci su već određeni, jedino neznam oće  :walrus: biti prisutan jer ako je on prisutan moram raditi novi casting :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

šajzika

Citat: raso  u Travanj 09, 2015, 15:25:37
Glavni glumci su već određeni, jedino neznam oće  :walrus: biti prisutan jer ako je on prisutan moram raditi novi casting :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

:no:
Audentes fortuna iuvat

raso

Citat: Kugla  u Travanj 09, 2015, 15:41:07
Znači uloge si podijelio  :sha:
Nisam znao oću tebe ili kuma stavit na naslovnu špicu :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: