Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

To je drugi problem sto neke stvari nisu rjesene u hsrs .
gledajuci da bi to trebala biti najvisa instanca za ribolov u hr , onda je ljepo da precjednik :) dodje i podrzi bilo kakvu promociju ribolova kod nas.
I miha i maverick se dogovaraju u krivim temama. :stripii:
Audentes fortuna iuvat

raso

Kugla, Sever dolazi da da podršku natjecanju takove vrste jer je to jedino varaličarsko natjecanje koje se odrađuje po pravilima HŠRS i kao takovo jedino je ušlo u kalendar natjecanja HŠRS. Većina spinnerskih natjecanja u RH su polu ilegalna natjecanja.

dravski pecaros

rašo ni na jednom takmicenju nije sonar dozvoljen osim bass ligi u americi...

maverick

Pa na ovo takmičenej idem ja pa se malo propozicije mijenjaju  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Citat: dravski pecaros  u Travanj 18, 2015, 10:19:53
rašo ni na jednom takmicenju nije sonar dozvoljen osim bass ligi u americi...
A koliko to ima ne kod nas , već u Europi natjecanja iz čamca. Na svim koji se održavaju dozvoljen je sonar, pogotovo kad ti je proizvođač sonara sponzor. Na IFC predator cupu Lowrence je dao za nagradu sonar od 1000 eura, a možda budu sponzori i na ovom kupu.

dravski pecaros

ja jedino mogu doc kod poglavice u kamp piti i jest  :rofl2:

maverick

Naravno....zalihe pelinkovca i suhomesnatih proizvoda su vec sad obezbjedjene.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hunter

Citat: Kugla  u Travanj 17, 2015, 19:46:20
Moš misliti velike stvari predsjednik HŠRS će podijeliti pehare, ma daj koja čast heeheheh  :uf: :stripii: :stripii: :stripii:

Imam običaj kad mi nešto dodjeljuje ne pružit ruku iz poštovanja prema mojoj ruci! :nono:

Hunter

nego kad me Rašo več oteplje privatno,nek bude službeno.ja ču složit neke nagrade za največu i najmanju ribu u vidu voblera i guma te malo olovne galenterije!

raso

Kugla

Bude li i moja firma preživila do natjecanja, složim i ja nešto za natjecatelje
da ne bude zabuna, i zajebavanja, nema veze sa pogrebnim dijelom, već sa edukacijama i seminarima
Jednom natjecatelju će biti omogućeno da besplatno sudjeluje na jednoj cjelodnevnoj edukaciji vezano za E-marketing
Vrijednost nagrade je cca 1.000 kuna zavisi od same teme edukacije!

raso

maverick

Susjed, ako nema veze s zatrpavanjem onda nista od nagrada...Rašo je tu na knap s godinama...njemu ce i takve nagrade dobro doci  :stripii: