Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lale D.G.O.

Žvorc ti si car,evo to bi mogao i biti pravi iskreni rezime.Neka se organizator oglasi,pa da vidimo ko tu koga,zašto i što se zapravo dogodilo,da je to sve otišlo u 3 k.

rj

organizator je zaginio (valda)...na dobrobit svih nas  :thumbsup:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

šajzika

Da je rodjo kupio janje ili prase sve bi bilo ok.
Nama pecarosima je bitno malo cuge i klope a sami radimo atmosferu.
Ipak sam se nadao da ce biti malo bolje organizacije od strane gospodina ali ocigledno da je tu bila u pitanju klasicna prevara.
Svaka cast momcima na druzenju i zabavi.
Audentes fortuna iuvat

rj

vidi ....rašinim lažima nema kraja ...meni je objašnjavao kako je u mesnici ostavio 1800 kn za krvavice...slaninu ...carsko...ja mu reko da je kreten ako je to istina (mada laže 100%) jer za tu lovu kupi 2 janjeta ....sve u svemu ljigavac i vrlo pokvaren lik....

žvorc

Citat: rj  u Lipanj 23, 2015, 07:45:13
vidi ....rašinim lažima nema kraja ...meni je objašnjavao kako je u mesnici ostavio 1800 kn za krvavice...slaninu ...carsko...ja mu reko da je kreten ako je to istina (mada laže 100%) jer za tu lovu kupi 2 janjeta ....sve u svemu ljigavac i vrlo pokvaren lik....
Hahahaah Rupe meni je prvu večer rekao da je sve suho njegovih ruku dijelo..domače....
Rođen da peca...natjeran da radi...

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Kugla

Sve smo se kum i ja nadali da će zbog ljudi iz drugih krajeva lijepe naše ipak odraditi kako bog zapovijeda i da neće nikoga prevariti, još reko lako za nas lokalne, ako nas izvalja pa sami smo si krivi, znamo kakav je, ali prevršio je svaku mjeru, mislio sam ne pisati ali moram, par dana prije takmičenja odnesem mu novce za kotizaciju, i kaže on ajmo na kavu. Reko jel čatiš? Kaže Rašo naravno i sjednemo u onaj Tip top ili kako se već zove, ja kavu on pivo i car plati cugu od moje i kumove kotizacije  :BangHead:

rj

šta oćeš ...jel te častio  :stripii: ...onom ribočuvaru koji je 2 dana vozao sudca (moju malenkost) dao je 100 kn  :BangHead:

žvorc

Citat: Kugla  u Lipanj 23, 2015, 08:00:26
Sve smo se kum i ja nadali da će zbog ljudi iz drugih krajeva lijepe naše ipak odraditi kako bog zapovijeda i da neće nikoga prevariti, još reko lako za nas lokalne, ako nas izvalja pa sami smo si krivi, znamo kakav je, ali prevršio je svaku mjeru, mislio sam ne pisati ali moram, par dana prije takmičenja odnesem mu novce za kotizaciju, i kaže on ajmo na kavu. Reko jel čatiš? Kaže Rašo naravno i sjednemo u onaj Tip top ili kako se već zove, ja kavu on pivo i car plati cugu od moje i kumove kotizacije  :BangHead:
Hahaha nevjerojatno...  :stripii: :stripii: :stripii:
Kugla to je bilo onda kad ste ga i vozili čamcem po Puškašu?

kockar

Puskas me kao voda veoma zanima, jer mi je vrlo blizu, zeleo sam doci no osim obaveza, iskreno, odbilo me je Rasino ubedjivanje pp-ovima i telefonom, da skupim dve ekipe i dodjem. Normalan covek ne bi toliko davio i obecavao kamione i avione i da ni kotizaciju nemoramo platiti....

Posle crko auto i nisam ni Hunteru mogao priskociti kao partner, kad je njegov otkazao...za to mi je zao.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

žvorc

Još me interesira dali su pobjednici dobili sve sponzorske nagrade.....

maverick

Citat: kockar  u Lipanj 23, 2015, 08:06:44
.... da ni kotizaciju nemoramo platiti....

A ja nisam mogao ići jer nismo imali love...a ti si mogao besplatno... :stripii:  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Citat: žvorc  u Lipanj 23, 2015, 08:11:38
Još me interesira dali su pobjednici dobili sve sponzorske nagrade.....

Jesi bas sad morao to pitati  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Kako god, barem smo upoznali neke nove ljude i dobro se zajebavali, pili, upalu svih mišića imam od Šajzikinog motora  :uf: Šajz javi kakva je situacija.
Sudac me zabrinuo kad je nakon petog jegera rekao nemoj mi više točiti ipak sam ja čovjek u godinama  :stripii:

šajzika

Lama zaribala. Kaze majstor da ste mjesali pica a ne dvotaktol.
Vozili na cisti benzin
Audentes fortuna iuvat