DOK

Autor mossi, Ožujak 26, 2015, 15:40:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Popuna za sezonu  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:director:  kreće sezona ludosti  :stripii:, lov na role, štapove, gume, špage, a onda će doći  i sezona ribolova na smuđa  :stripii:

šajzika

Otvaras trgovinu? :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Darko

ti si se javio  :uf:  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Zavrsio sam s nekim ozbiljnim bicikliranjem...sad samo rekreacija i pecanje...nadopunio gume...sutra lijem glave...i smudju je najbolje da migrira iz moje okoline  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

Posalji ih uzvodno k meni.ja cu ih docekati siroke ruke
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Još malo pa ce krenuti i na tvoj teren  :ok:

im84

Kakva municija  :hi:  :eek:
#foxrage
#fox_rage_fishing

TonyC

:rofl2: greysika ne brabonjaj , odvlačiš mi druga na tamnu stranu  :rofl2: :rofl2:

maverick

Ne bih ovo komentirao  :stripii:

im84

E moj Ćava  :stripii: Pusti čovjeka da peca  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Ne obaziri se...to ljudska zavist progovoara iz njega...slab je na žute repiće...Situacija je kulminirala da se jučer odselio s flosa.... :stripii:

rj

Citat: Greys  u Rujan 03, 2018, 21:11:00
Kakva municija  :hi:  :eek:

...a ti je taman imaš malo viška ...pa eto ak nekog zanima...cjena sitnica  :toothy9:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

kawasaki

Moram pohvaliti Triger 8 i Spickey 9 cm jer smuki je nadrapao pored njih.
:hi:
Brzi od Bolena.