DOK

Autor mossi, Ožujak 26, 2015, 15:40:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

Spiky cijelo ljeto razara extra guma :thumbsup:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

kawasaki

Doslovno razaraju  :hi:
Brzi od Bolena.

im84

90% riba je DOKov silikonac. Triger 10cm i Spickey 11cm su moji favoriti. Lovim i na ostale, ali nekako ovima dajem najviše minutaže
#foxrage
#fox_rage_fishing

joker

Logicno da s njima onda vise ulovis kad ih toliko bacas.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

im84

Okačiš kurton, i logično da onda ćeš imati neki rezultat  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

majstor

Ako se ima našto okačiti. Biram silikonce.  :stripii: :stripii:

DOK

Poslušali smo Vaše želje i savjete, mamac Pikeshad 11 smo zbog pretankog tijela izbacili iz serije i na njegovo mjesto je došao nešto udebljani Pikeshad 12. No vibracija je ostala gotovo identična, mamac se izvija cijelom dužinom tijela a repić udara u bržoj frekvenciji.

Testirano - provjereno lovno !

SMT

Pored onih Dokovih modela, sto ih svi znamo,bacamo, imamo, a tu mislim na Trigger, Spickey, Ziggy, Turbo S, ima jedna gumica koja zavredjuje pažnju i minute, Trouty shad.
Malo “neubedljivog” izgleda u odnosu na gore pomenuti prvi tim svakoga/većine od nas, verovatno nas malo odbija. Medjutim u ovom slučaju, izgled vara, barem mene je prevario.

Prošle godine, na sajmu u NS uzeh nekih “milion” Dokovih guma, sve po redu, osim Troutya. Nikola me jedva ubedi tj pokloni mi neku kesicu ovih guma i hvala mu na tome. Uzeo sam ih onako, reda radi da ne odbijem čoveka, jer mi je njihov izgled bio potpuno ne obećavajući.
Medjutim, vrlo brzo sam se prevario... Ne znam za šta je ova guma konstruisana ali je meni prošle jeseni donela dosta ulova smudja , čak ni kada neke poznatije Dokove kreacije nisu dale rezultat. Slucajno ili ne, ne znam ali je moje poverenje zadobila 101%.
Onako, živahna gumica, zanimljive vibracije, tankog repica, naznačene papučice...Ako sam dobro video, sada se radi u tri dimenzije(možda se varam). Paleta boja, Dokova standardna, čini mi se i pojačana.
Kod mene zastupljena u dosta situacija prošle jeseni i najvažnije lovna...

Videćemo šta kaže u narednom periodu...

Ko ima vremena/izlazaka, treba probati...  Zaslužuje minute u borbi protiv smudja. :hi:

SMT

Trouty radi petkom... I danju i noću...

Samo sam sa ovom bojom izgleda u vrtiću završio, umesto u staračkom  :uf: :uf: :icon_salut:

Malo i ozbiljno,

Guma bas lepo radi, a rekao bih da na glavi iste veličine leti dalje od nekih drugih modela. Sto bi možda za obalske ribolovce bilo značajno, kada traže neki duži zabac.

DOK

Godina iza nas je bila veoma plodna i mi smo dali sve od sebe da stignemo odraditi sve narudžbe, zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i mi ćemo se i dalje truditi ispunjavati Vaše želje.

Kolega pod nickom SMT - zahvaljujem na kritičkom osvrtu za Trouty Shad gumu, da to je uistinu izuzetno lovan proizvod i radi i u stajaćoj vodi, tišacima i jezerima ali ni Dunavska struja mu ne smeta.

Za novu sezonu smo slušajući Vaše želje izbacili i duljinu od 10 cm i nadamo se da je time obitelj Trouty Shad kompletirana.  Test ribolovcima je dao odlične rezultate u ove zimske dane, pa se nadam da će oduševiti i ostale kolege.

im84

Kao što rekoh, moram kupit nove kutije, premalo je pretinaca  :takoje:
@DOK, bravo i ovim putem za stalno inoviranje, i mudrovanje noviteta.  :hi:
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Zigy u hebenom dekoru...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Meni je ovaj Dokov dekor Triggera jedan od "jačih" uz sfc.
Guma koju volim ja, a i smuđevi

common oxides

maverick

Drava je dosta bistra i plitka...meni su dekori koji dobar dio imaju prozirni..ako je repic zasebno ofarban onda je to bonus...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Svaka voda ima svoj ključ, a Dok ima ključ za sve vode.   :takoje: